Filozófiánk, hogy a versenyzésen kívül, abban is segítsünk a kerékpáros  sporttársaknak, hogyan készüljenek fel egy hazai túrára, vagy akár a CrossAlps-ra. A mentális és fizikai felkészítés mellett kerékpár kezelési praktikákban, és akár a kerékpár szervizelésében is segítséget nyújtunk, valamint klub programokat szervezünk.

Hírek és beszámolók

VeszprémCross

2015.11.16.
Csapatunk hétvégén Veszprémben versenyzett,ahol a SuperCross sorozat 2. fordulóját rendezték, mely egyben a Magyar Kupa sorozat 2. állomása is volt.

VeszprémCross

A hét végén Veszprémben gyűltek össze a cyclocross szakág szerelmesei, ahol a SuperCross sorozat 2. fordulója került megrendezésre. Az idei év újdonságaként Magyar Kupa sorozat is indult, s ez egyben ennek is 2. fordulója volt. 

Csapatunk minden futamban érdekelt volt, a legelső futamban rögtön Sályi Milán révén, aki a Hobby férfi kategória 9.helyén ért célba a 4 körös penzum teljesítése után. 

A következő futam az U19-es fiúk, Master2 férfiak és az Elit nők versenyét hozta, ahol több csapattársunk is küzdött a helyezésekért. Sajnos Hajba Gergőn és Zele Lacin kifogott a technika, mindketten dupla defektet kaptak, így nem tudták eredményesen befejezni a versenyt. Cseh Roni viszont bravúros versenyzéssel megnyerte az Elit nők versenyét, így a délelőtti autós defektje után egy fűnyíró boldog tulajdonosaként vigasztalódott. 

A következő fordulóban az idén bevezetett mini kategória apróságai versenyeztek, ahol Zele Molnár Zoé a 6. helyen érkezett be élete első cyclocross versenyén. 

Az utolsó fordulóban pedig a Master 1-es és az Elit fiúk harcoltak a helyezésekért, ahol Héjja Attila a Master1 kategória 6.helyén, Illés Előd pedig a 17. helyen érkezett be. Wouter Cleppét is kísértette a technika ördöge, a 2. körben kapott defektje után a cserekerék is defektes lett, ő azonban körönként megállt a technikai zónában egy kis pumpálásra, s így is a kiváló 4. helyet szerezte meg az Elit férfiak versenyében.

Mindenkinek gratulálunk! 

Képeket a kapcsolódó galériában találtok (melyekért külön köszönet Máhr Attilának, Káldi Tominak, Cséri Szilvinek és Benedek Gábornak) 

Támogatóink:

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
SloEnduro 2018
2018.12.03.
Mostanában többször mondtam, hogy vannak a nagy bringás (most oly divatos és menő) influencerek és vannak, akik megvalósítják, amiről ők álmodoznak az internet bugyraiban.Viccet félretéve ...
Túra
Alpinbike Team az EWS Petzen - Jamnica futamán
2018.06.19.
Az Enduro World Series soron következő futamán - több magyar induló mellett - az Alpinbike Team versenyzői is megmérettetik magukat. Tegyük félre a sztárok neveit picit és szurkoljunk együtt ...
Túra
ENDURO CERKNO
2017.05.31.
Ha az ember párja nem szeret versenyezni maratonokon és cross countryn sem, akkor előbb-utóbb a hegy megy Mohamedhez, s elmegy vele lejtőzni kicsit. Ha ez a férfiember elég rafinált, akkor ...
Túra
Vértes marathon: my first race in 2017, my last Hungarian race
2017.05.24.
Yes, it finally happened, I am dead, again… What is different this time? I realize for the first time that I am truly exhausted, have been tired for forever, have had exhausted moments ...
Túra
Alpinbike, thanks for helping me out, again….
2016.12.12.
From my first days in Hungary, 3.5y ago till now, the Alpinbike crew has always been there for me. First to make me feel at home, to show me the trails all over the country, to assist me ...
SpiderClub Airborne