Filozófiánk, hogy a versenyzésen kívül, abban is segítsünk a kerékpáros  sporttársaknak, hogyan készüljenek fel egy hazai túrára, vagy akár a CrossAlps-ra. A mentális és fizikai felkészítés mellett kerékpár kezelési praktikákban, és akár a kerékpár szervizelésében is segítséget nyújtunk, valamint klub programokat szervezünk.

Hírek és beszámolók

VeszprémCross

2015.11.16.
Csapatunk hétvégén Veszprémben versenyzett,ahol a SuperCross sorozat 2. fordulóját rendezték, mely egyben a Magyar Kupa sorozat 2. állomása is volt.

VeszprémCross

A hét végén Veszprémben gyűltek össze a cyclocross szakág szerelmesei, ahol a SuperCross sorozat 2. fordulója került megrendezésre. Az idei év újdonságaként Magyar Kupa sorozat is indult, s ez egyben ennek is 2. fordulója volt. 

Csapatunk minden futamban érdekelt volt, a legelső futamban rögtön Sályi Milán révén, aki a Hobby férfi kategória 9.helyén ért célba a 4 körös penzum teljesítése után. 

A következő futam az U19-es fiúk, Master2 férfiak és az Elit nők versenyét hozta, ahol több csapattársunk is küzdött a helyezésekért. Sajnos Hajba Gergőn és Zele Lacin kifogott a technika, mindketten dupla defektet kaptak, így nem tudták eredményesen befejezni a versenyt. Cseh Roni viszont bravúros versenyzéssel megnyerte az Elit nők versenyét, így a délelőtti autós defektje után egy fűnyíró boldog tulajdonosaként vigasztalódott. 

A következő fordulóban az idén bevezetett mini kategória apróságai versenyeztek, ahol Zele Molnár Zoé a 6. helyen érkezett be élete első cyclocross versenyén. 

Az utolsó fordulóban pedig a Master 1-es és az Elit fiúk harcoltak a helyezésekért, ahol Héjja Attila a Master1 kategória 6.helyén, Illés Előd pedig a 17. helyen érkezett be. Wouter Cleppét is kísértette a technika ördöge, a 2. körben kapott defektje után a cserekerék is defektes lett, ő azonban körönként megállt a technikai zónában egy kis pumpálásra, s így is a kiváló 4. helyet szerezte meg az Elit férfiak versenyében.

Mindenkinek gratulálunk! 

Képeket a kapcsolódó galériában találtok (melyekért külön köszönet Máhr Attilának, Káldi Tominak, Cséri Szilvinek és Benedek Gábornak) 

Támogatóink:

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
DOWNHILL ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2022
2022.07.27.
Az Alpinbike Team csapatából mostanáig csak Ördög Dani volt olyan bátor, hogy kipróbálja magát a Downhill Országos bajnokságon. 2015 óta a csapat downhill versenyen nem képviseltette magát. ...
Túra
SloEnduro 2018
2018.12.03.
Mostanában többször mondtam, hogy vannak a nagy bringás (most oly divatos és menő) influencerek és vannak, akik megvalósítják, amiről ők álmodoznak az internet bugyraiban.Viccet félretéve ...
Túra
Alpinbike Team az EWS Petzen - Jamnica futamán
2018.06.19.
Az Enduro World Series soron következő futamán - több magyar induló mellett - az Alpinbike Team versenyzői is megmérettetik magukat. Tegyük félre a sztárok neveit picit és szurkoljunk együtt ...
Túra
ENDURO CERKNO
2017.05.31.
Ha az ember párja nem szeret versenyezni maratonokon és cross countryn sem, akkor előbb-utóbb a hegy megy Mohamedhez, s elmegy vele lejtőzni kicsit. Ha ez a férfiember elég rafinált, akkor ...
Túra
Vértes marathon: my first race in 2017, my last Hungarian race
2017.05.24.
Yes, it finally happened, I am dead, again… What is different this time? I realize for the first time that I am truly exhausted, have been tired for forever, have had exhausted moments ...
SpiderClub Airborne