Filozófiánk, hogy a versenyzésen kívül, abban is segítsünk a kerékpáros  sporttársaknak, hogyan készüljenek fel egy hazai túrára, vagy akár a CrossAlps-ra. A mentális és fizikai felkészítés mellett kerékpár kezelési praktikákban, és akár a kerékpár szervizelésében is segítséget nyújtunk, valamint klub programokat szervezünk.

Edzés


Személyre szabott egyéni edzéstervet készítünk, amelyben figyelembe vesszük a célokat, lehetőségeket, szabadidőt, előképzettséget. 

Kinek ajánljuk:
Mindenkinek ajánljuk, akik egy kicsit is komolyabban szeretnének foglalkozni a kerékpározással. Túrára, versenyre, vagy akár "csak" az egészség megőrzése végett szeretnének rendszeresen foglalkozni a sporttal. A személyre szabott tervvel figyelembe vesszük az egyén céljait, felkészültségét, szabadidejét, más elfoglaltságát. Ezek mellett táplálkozási tanácsokkal is segítjük a sportolni vágyókat.

Miért ajánlott: 
A legfontosabb, hogy legyen külső kontroll és koncepció. Könnyen abba a hibába esik egy sportoló, hogy túl-, vagy alul edzi magát, esetleg nem az életvitelének megfelelő edzésidőt választ. A fizikai felkészültségen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a mentális egyensúlyra is, amit folyamatos kommunikációval igyekszünk biztosítani.

Mit adunk:
- Heti online edzésterv
- Többszöri konzultáció
- Technikai edzés lehetőségek
- Táplálkozási tanácsok
- Kedvezményes laborvizsgálat  

Támogatóink:

SpiderClub Airborne