TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Cross Alps Challenge 2018
2018.07.21. - 2018.07.29.
Túra
Cross Alps 2018
2018.08.04. - 2018.08.12.
Túra
Dolomitok MTB kaland 2018
2018.09.09. - 2018.09.16.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!
Név:*
E-mail:*
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Gyakori kérdések

Hol vásároljunk kerékpárt?

2011.05.18.

Hol vásároljunk kerékpárt?

Az általános tapasztalat az, hogy kerékpárt szakkereskedőnél érdemes vásárolni. A kerékpár egy közúti közlekedésre alkalmas jármű, amit szakszerűen be kell állítani ahhoz, hogy a biztonságos és meghibásodás-mentesen akár évekig használni lehessen. A kereskedő az Ön igényeit figyelembe véve fog típust ajánlani, a kerékpárt beállítva és előkészítve adják át, valamint a jövőbeni szervizeléssel kapcsolatos problémákat is megoldja a szakkereskedője.


Vásárlás után

Figyelem! Egy kerékpár élettartalmát nemcsak a felhasznált alkatrészek minősége határozza meg! A kerékpár kényes eszköz! Ha a szabadidejét elégedetten szeretné kerékpárján eltölteni, akkor fokozott figyelmet kell fordítania az alábbiakra:
  • Időszakos karbantartások (tavaszi-őszi átvizsgálás) 
  • Rendkívüli karbantartás. Ha valami nem jól működik, azonnal állítsa/állítassa be, mert lehet, hogy a hiba a szokásos elhasználódási folyamatot drámaian felgyorsítja! 
  • Megfelelő védelem az időjárás ellen. 
  • Szakszerű szállítás.
  • Megfelelő lopásvédelemről gondoskodni.
A fentiek ismeretében célszerű olyan kereskedőnél vásárolni, ahol a kiegészítők értékesítése mellett szerviztevékenységgel is támogatják a kerékpárboltot. A szervizünk szolgáltatásaival kapcsolatos információkról itt olvashat.
 

 

További cikkek:

Túra
Az SQlab meglátása a tökéletesen ergonómikus nyergekről
2015.05.07.
Az SQlab ergonomikus termékeinek fejlesztését alapos tudományos vizsgálatokra támaszkodva végzi. Dr. Stefan Staudte urológus és extrém kerékpáros sportoló vezetése alatt az SQ-laborban ...
SpiderClub Airborne