Gyakori kérdések

Hol vásároljunk kerékpárt?

2011.05.18.

Hol vásároljunk kerékpárt?

Az általános tapasztalat az, hogy kerékpárt szakkereskedőnél érdemes vásárolni. A kerékpár egy közúti közlekedésre alkalmas jármű, amit szakszerűen be kell állítani ahhoz, hogy a biztonságos és meghibásodás-mentesen akár évekig használni lehessen. A kereskedő az Ön igényeit figyelembe véve fog típust ajánlani, a kerékpárt beállítva és előkészítve adják át, valamint a jövőbeni szervizeléssel kapcsolatos problémákat is megoldja a szakkereskedője.


Vásárlás után

Figyelem! Egy kerékpár élettartalmát nemcsak a felhasznált alkatrészek minősége határozza meg! A kerékpár kényes eszköz! Ha a szabadidejét elégedetten szeretné kerékpárján eltölteni, akkor fokozott figyelmet kell fordítania az alábbiakra:
  • Időszakos karbantartások (tavaszi-őszi átvizsgálás) 
  • Rendkívüli karbantartás. Ha valami nem jól működik, azonnal állítsa/állítassa be, mert lehet, hogy a hiba a szokásos elhasználódási folyamatot drámaian felgyorsítja! 
  • Megfelelő védelem az időjárás ellen. 
  • Szakszerű szállítás.
  • Megfelelő lopásvédelemről gondoskodni.
A fentiek ismeretében célszerű olyan kereskedőnél vásárolni, ahol a kiegészítők értékesítése mellett szerviztevékenységgel is támogatják a kerékpárboltot. A szervizünk szolgáltatásaival kapcsolatos információkról itt olvashat.
 

 

További cikkek:

SpiderClub Airborne