Kerékpárboltunk eredeti filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Tesztkerékpárjaink széles skáláján megtalálhatók a Marathon, All mountain és Enduro kategóriákba tartozó Giant Lapierre és Ghost kerékpárok is.

Privát teszt

 Mivel tudjuk, hogy nem minden érdeklődő ér rá hétvégén és tud részt venni a hétvégi túrán vagy tesztnapon, ezért, hogy őket se fosszuk meg a lehetőségtől, úgy döntöttünk, hogy az idei évtől útjára indítunk egy privát teszt programot is, melynek keretében bárki bejelentkezhet egyéni időpontban történő tesztelésre. Így van lehetőség, hogy egy valaki akár két különböző bringát is kipróbálhasson, ezért azoknak, akik ilyen tervekkel érkeznének hozzánk szintén a tesztelés ezen formáját javasolnánk.

A  privát tesztelésben való részvétel menete:

 Telefonon vagy emailben egyeztess előre időpontot, majd az adott időpontban gyere el boltunkba. Itt BodyScanning rendszerünk segítségével felveszük az adataidat a választott bringák legmegfelelőbb beállításához, majd a tesztelni kívánt bringá(ka)t beállítjuk adottságaidnak megfelelően. Ezt követően valamelyik túravezetőnkkel el tudsz menni tekerni a Hármashatár-hegyre az igényeidnek megfelelő útvonalon, ahol akár egy, akár cserélgetve két bringát is tudsz tesztelni a vezetőd segítségével. A visszaérkezést követően pedig meg tudjátok vitatni, hogy melyik kerékpár is lenne a számodra való.

 Ami fontos, hogy hozd magaddal a bringás felszerelésed illetve bukósisakot, melynek használata kötelező!! Mivel boltunk a Spider Club épületében található, ezért a tekerés elött nyugodtan át tudsz öltözni, utána pedig le is tudsz zuhanyozni.


További információért keress minket elérhetőségeinken:

info@alpinbike.hu
+36 20 368 46 06
www.alpinbike.hu 

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne