Kerékpárboltunk eredeti filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Tesztkerékpárjaink széles skáláján megtalálhatók a Marathon, All mountain és Enduro kategóriákba tartozó Giant Lapierre és Ghost kerékpárok is.

Kerékpárteszt menete

Első lépésben válaszd ki, hogy melyik tesztbringánk érdekel! Ezután, vagy résztveszel valamelyik hazai túránkon az általad kiválasztott tesztkerékpárral, vagy eljössz valamelyik tesztnapunkra, ahol egymás után akár több típust is ki tudsz próbálni, össze tudsz hasonlítani. Emellett van lehetőség privát tesztre is. 

Ha a tesztnapunkat választod,  nincs más dolgod mint kiválasztanod azt a kerékpárt, amelyiket szeretnéd kipróbálni és hozzá egy megfelelőnek tűnő időpontot. Ezt megteheted több tesztbicajjal is, és ha megfelelően válogatod össze az időpontokat, akkor egymás után tudod kipróbálni a bringákat. Ezt követően a kiválasztott időben várunk téged az aktuális tesztnap helyszínén, ahol miután beállítottuk neked a kerékpárt, egy vezető kiséretében lehetőséged lesz tesztelni a gépet, gépeket.

Ha a hazai túrát választod, a kiválasztott túrára kattintva meg tudod nézni, hogy mely bringák szabadok még az adott túrára és itt azonnal jelentkezni is tudsz az adott túrára. A hosszabb hazai túráinkon több időd van változatos körülmények között kiismerni a kiválasztott bringát.

A privát teszttekerés egy 2-5 óra (igény szerint) közötti tekerést jelent a közeli hegyekben. Ez kifejezetten egy személyre szabott túra vezetővel, aki olyan útvonalakon s terep viszonyok között kalauzol majd téged, ahol hamar megismerheted a tesztbringát. Igény esetén tanácsokkal lát el és a visszaérkezést követően rendelkezésedre áll, hogy megvitassátok a túra során az adott géppel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet, tapasztalásaidat.

Ahhoz, hogy a számodra legmegfelelőbben beállított tesztkerékpárral vághass neki túráink valamelyikének, minimum egy nappal a tekerés előtt fel kell vennünk az adataidat a boltban található bodyscanning rendszerünkkel, hogy pontosan hozzád tudjuk állítani a tesztkerékpárt (üléspozíció, teleszkópok, stb.). Az adataid felvételénél egy érvényes fényképes okirattal kell igazolnod magad. A testreszabott tesztprogramunk ára 5000 Ft, melyből 3000 Ft boltunkban levásárolható.

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne