Tesztelhető

 

A „Tesztelhető” címkével ellátott kerékpárjainkat, termékeinket különböző módon tudod próbálni, tesztelni.

 

A tesztelhető kerékpárok estében lehetőséged nyílik kipróbálni az adott kerékpárt egy gyakorlott túravezető társaságában, aki minden kérdésedre választ tud adni, kerékpárjainkkal kapcsolatban.

A tesztprogramban részvevő kerékpárok szinte teljesen lefedik a boltunkban kapható kerékpárokat palettáját. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden kerékpárból tartunk egyet-egyet, hanem hogy a főbb típusokból tartunk egy méretsort! Több típusnál a váz geometriája nem változik csak az anyaga (alu, carbon), így a menettulajdonságok nagyjából egyeznek, még ha nem is teljesen. Fontos kiemelnünk, hogy nem a bringa felszereltségét teszteli az illető, hanem a geometriát, felépítését és méretét.

Kerékpár Tesztprogramunk menete:

Először válasz ki egy túrát, majd az adott túrához tudsz választani kerékpárt. A túra előtt egyeztetet időpontban, lemérünk a Bodyscanning rendszerünkkel, így méretre tudjuk állítani a kerékpárt, hogy a túrára már a te méreteidre beállított kerékpárral mehessél.

Részletek: 

http://www.alpinbike.hu/tesztprogram/75/Kerekpar/

Termékek esetében általában a termék típustól függ, hogy elvihető-e tesztelni (pl. nyergek) vagy a boltban lehetőség van a kipróbálásra. Tesztelési szándékod előtt érdemes a boltban érdeklődni, hogy az adott termékből van-e a boltban.

Elérhetőségeink:

mail: info@alpinbike.hu  

telefon: 06 20 368 46 06

 

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne