Kerékpárboltunk eredeti filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Kerékpározás közben az egyik legfontosabb érzékszervünk a  szemünk, ezért fontos a tökéletes szeműveg megválasztása. Célszerű olyan szemüveget választani, ami nemcsak jó látást biztosít minden időjárási körülmények között, de védelmet is nyújt a külső behatások ellen. 

Teszt menete

Kerékpárboltunk már évek óta kínál sport napszemüvegeket tesztelésre. A Rudy Project szemüvegek háromféle kerettel, két-két típusú lencsével elérhetőek, így mindenki eldöntheti, hogy melyik számára a szimpatikus.

 

Tesztelés menete

Válaszd ki a tesztelni kívánt szemüveget, majd egyeztess velünk telefonon vagy írj email-t. A megbeszélt időpontban gyere be a boltba, ahol 30.000 Ft letét mellett és érvényes személyi bemutatását követően elviheted a szemüveget egy teljes napra. 

 

Tesztelés feltétele

Amennyiben elveszik vagy karcolódik az elvitt szemüveg, esetleg eltörik, abban az esetben a kaucióból az okozott kárt levonjuk. A keret törése garanciális, így azért nem kell fizetni, viszont a lencse karcolása vagy sérülése már anyagi vonzattal jár.

 

info@alpinbike.hu

+36 20 368 46 06

www.alpinbike.hu

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne