Alpinbike Blog

Papp Tünde Dynafit nagykövetünk beszámolója a Dynafit VERTICAL 4 futó hátizsákról

2017.08.25.
Papp Tünde csatlakozott Dynafit nagyköveteink sorához. Nemrégiben tesztelte a Dynafit VERTICAL 4 hátizsákot. Az erről készült beszámolót az alábbiakban olvashatjátok.

Papp Tünde Dynafit nagykövetünk beszámolója a Dynafit VERTICAL 4 futó hátizsákról

Néha az ember az élete egy-egy területén pihenőpályára kényszerül. Ez történt velem is: sikerült egy - szerencsére nem vészes - bokaszalag sérülést begyűjtenem. Azt mondják, ez az időszak alkalmas arra, hogy picit rendet tegyünk a fejünkben, illetve összegezzük a tapasztalatainkat. Én ez utóbbit választva írnék pár gondolatot a Dynafit VERTICAL 4 hátizsák kapcsán. Néhány hete tudtam meg, hogy részese lehetek a Dynafit nagykövetek csapatának. Épp ekkor indultam Bulgáriába egy hatnapos gerinctúrára a Pirin-hegységbe, szinte ad hoc módon, ezért annyi időm volt csak, hogy beugorjak az Alpinrun futóboltba egy új kistáskáért. Egyrészt – mint tudjuk – kiegészítőből sosem elég, másrészt rengeteg problémám volt már a nem megfelelő cuccaim miatt.


Bár egyre nagyobb hangsúlyt fektetek a funkcionalitásra - kövezzetek meg érte -, de mégis el tudnak csábítani a külsőségek. Azt tapasztaltam, hogy a Dynafit cuccoknál e kettő találkozik. Nem tartom magam nagy sportolónak, egy "sima" lány vagyok, aki viszont általában mindent, így a futást, túrázást is szenvedéllyel, többnyire szorgalmasan csinál. Egy "igazi" sportoló biztos rögtön futni indul az új szerzeményben, nálam viszont a következő történt: hazaérve felpróbáltam különböző szettekhez, és azt tapasztaltam, hogy mindenhez megy. :)

 

Természetesen azóta több hosszabb-rövidebb futáson volt a társam, illetve a Pirinben is jó szolgálatot tett, ahol a rövidebb csúcsmászásokhoz használtam. Hogy mit tapasztaltam? Tudom, elég drasztikusan hangzik, de engem számtalanszor dörzsölt véresre hátizsak, a Dynafit zsák ezen típusa esetében semmi ilyesmi nem történt. Tökéletesen illeszkedik hozzám, jól szellőzik, illetve a kis mérete ellenére egész jól megpakolható. A Pirinben nagy, 10 kg-os táskával túráztunk. Fontos volt, hogy kis helyen elférjen, minél kisebb súlyú legyen. Ennek ellenére volt, hogy 2 l folyadék, 4 müzliszelet, esőkabát, karszár és pénztárca is elfért benne. Általában mindent zacskózni szoktam, hiszen magashegyen bármikor eleredhet az eső, de ezen a táskán felül a telefonomnak belül találtam egy zárható kis rekeszt. (Egy Iphone-t már sikerült a Bucsecsen eláztatnom, szóval erre már figyelek.)
 

Összességében őszintén mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a táskával, remélem, hogy még sok közös élmény vár ránk. Az Ausztrália című film jut eszembe, körülbelül magam is így összegezném:

"Minden vagyonom elfér a táskában. És ez jól is van így. (...) A legtöbb ember tulajdont akar. Földet, bőröndöket, kinek mi kell. Az ad nekik biztonságot. Pedig azt könnyű elveszíteni. És a végén úgyse marad más az embernek, csak egy történet. Az legyen minél jobb!"

 

Köszönjük Tündének a beszámolót!

 

További cikkek:

Túra
X. generációs GIANT TCR
2024.03.21.
Közel harminc éve jelentek meg először a Giant palettáján a TCR országúti kerékpárok. Ez idő alatt a kerékpárok hatalmas fejlődésen mentek át, számtalan szabvány és trend jött, majd volt ...
Túra
Bringától a Mátrabérc Trail-ig
2023.04.26.
Hogyan is alakult a szikrától a teljesítésig?! ...
Túra
Visszatérünk a Dolomitokba
2022.06.27.
2 év - Covid járványnak köszönhető - kihagyás után visszatérünk a mesés Dolomitokba ...
Túra
Miért járunk vissza Monacoba minden évben?
2021.12.02.
A kérdés mindenkiben felmerül. Hiszen az olyan messze van! Na meg Monte Carlo! Oda csak a gazdagok járnak, mi keresnivalója van ott egy "csóró" bringásnak? Lehet ott egyáltalán bringázni? ...
Túra
Szeld át az Alpokat "kényelmesen"!
2021.05.29.
Az Alpok átkelése minden rendes montis álma. De nem mindenkinek fér bele egy rendes felkészülés, ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy az egyhetes kihívásból a szép táj és a nagy hegyek maradjanak ...
SpiderClub Airborne