Bodyscanning system

Mennyibe kerül?

A szolgáltatás alapára 8.000,- Ft.

A félreértések elkerülése érdekében hangsúlyozzuk, hogy az alapár ellenében a bemérést végezzük el, azaz ellátjuk a Body Scanning szoftvert a felhasználó testi adottságait leíró adatokkal. Az eredményként kapott beállítási javaslatokat, az üléspozíciót meghatározó hossz-adatokat közöljük a bemérés alanyával, illetve módunkban áll kinyomtatni az összefoglaló űrlapot és átnyújtani az illetőnek.
Mindezek alapján elvégezhető a kerékpár testi adottságoknak megfelelő beállítása. 

Amennyiben magunk végezzük a kerékpár beállítását, úgy a ráfordított idő és a beállítás bonyolultságának függvényében, egyénileg történik a beállítás ellenértékének megállapítása, mely összeg minimum értéke 2.000,- Ft, maximum értéke 8.000,- Ft.

Ha a kerékpár felszereltsége (pl. adott hosszúságú, hátranyúlású nyeregcső, illetve adott kormányszár) nem teszi lehetővé az optimális beállítást, akkor a szükséges alkatrészek cseréjére javaslatot, tanácsot adunk.


Időpont-egyeztetés: +36 20 368 46 06  vagy info@alpinbike.hu

 

Azt gondoljuk, nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelően kiválasztott és beállított kerékpár a legfontosabb tényező, ami hozzájárulhat a maximális bringázási élményhez, legyen szó a kényelemről, a leghatékonyabb tekerésről, a tökéletes váz kiválasztásáról, a sérülések elkerüléséről, az izületi terhelések csökkentéséről vagy ezek valamilyen kombinációjáról. Míg korábban a biciklik beállítását leginkább megérzésekre, tapasztalatra, mende-mondákra vagy jó esetben mérőszalag használatára alapozták, addig ma már lehetőségünk van arra, hogy a legújabb technológiák segítségével az ügyfél adatainak pontos ismeretében a lehető legprecízebb módon beállított kerékpárt bocsássuk az ügyfelek rendelkezésére a "bodyscanning" rendszerünk segítségével.

 Mi is az a „bodyscanning”?

 A “bodyscanning” rendszer egy lézeres mérőegység segítségével, gyorsan és profi módon (fájdalom és érintésmentesen) veszi fel az ügyfél adatait. A mérőegység által felvett legfontosabb adatokat a rendszer feldolgozza és megadja az adott személy számára legoptimálisabb kerékpár-beállításokat.

 

Milyen adatokkal dolgozik a rendszer?

1. Magasság

2. Vállszélesség

3. Vállmagasság

4. A kar hossza

5. A csípő magassága

 

Mi történik az adatok felvétele után?

Az adatfelvételt követően egy rövid beszélgetés során megpróbáljuk kideríteni, hogy melyek is azok az elvárások és igények, amelyeket szem előtt tartva az ügyfél biciklizési szokásainak ergonómiailag legmegfelelőbb üléspozíciót tudjuk kiválasztani. A felvett adatok és a beszélgetés során gyűjtött információ figyelembevételével, a rendszerhez tartozó eszközök segítségével a kiválasztott kerékpár beállítása következik.

 


 

Mire számíthatok?

A felvett adatok alapján történő beállítás és a helyes üléspozíció meghatározása mind - mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kerékpározás nem csak magát az élményt és a kényelmet növeli, de csökkentve a hát- és ízületi panaszokat az egészséges életérzést is fokozza.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne