Bodyscanning system

 

  Azt gondoljuk nem túlzás azt állítani, hogy a megfelelően kiválasztott és beállított kerékpár a legfontosabb tényező, ami hozzájárulhat a maximális bringázási élményhez, legyen szó a kényelemről, a leghatékonyabb tekerésről, a tökéletes váz kiválasztásáról, a sérülések elkerüléséről, az izületi terhelések csökkentéséről vagy ezek valamilyen kombinációjáról. Míg korábban a biciklik beállítását leginkább megérzésekre, tapasztalatra, mende-mondákra vagy jó esetben mérőszalag használatára alapozták, addig ma már lehetőségünk van arra, hogy a legújabb technológiák segítségével az ügyfél adatainak pontos ismeretében a lehető legprecízebb módon beállított kerékpárt bocsássuk az ügyfelek rendelkezésére a "bodyscanning" rendszerünk segítségével.

 

 Mi is az a „bodyscanning”?

 A “bodyscanning” rendszer egy lézeres mérőegység segítségével, gyorsan és profi módon (fájdalom és érintésmentesen) veszi fel az ügyfél adatait. A mérőegység által felvett legfontosabb adatokat a rendszer feldolgozza és megadja az adott személy számára legoptimálisabb kerékpár-beállításokat.

 

Milyen adatokkal dolgozik a rendszer?

1. Magasság

2. Vállszélesség

3. Vállmagasság

4. A kar hossza

5. A csípő magassága

 

Mi történik az adatok felvétele után?

 Az adatfelvételt követően egy rövid beszélgetés során megpróbáljuk kideríteni, hogy melyek is azok az elvárások és igények, amelyeket szem előtt tartva az ügyfél biciklizési szokásainak ergonómiailag legmegfelelőbb gépet tudjuk kiválasztani. A felvett adatok és a beszélgetés során gyűjtött információ figyelembevételével a rendszerhez tartozó eszközök segítségével a kiválasztott kerékpár beállítása következik.

 

Mire számíthatok?

 Az egyéni kiválasztás, a felvett adatok alapján történő beállítások és a helyes üléspozíció meghatározása mind – mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ilyen módon beállított járművel történő kerékpározás nem csak magát az élményt és a kényelmet növeli, de csökkentve a hát- és ízületi panaszokat az egészséges életérzést is fokozza.

 

Másra is használható a rendszer?

  Mivel a rendszer nemcsak a helyes kiválasztásban és beállításokban segít, de a nyilvántartásba vett adatok alapján az ügyfél igényeinek megfelelő edzés- és fitnesztervek is összeállíthatóak vele, ezért reméljük, hogy egy mindkét fél számára gyümölcsöző, hosszú távú kapcsolat kialakulását is elősegíti.

 

Mennyibe kerül?

  A bemérés 5.000Ft-ba kerül. Ez magában foglalja a testméreteid lemérését és egy kerékpárod beállítását. Ha az optimális beállítás nem lehetséges, akkor a szükséges alkatrészek cseréjére tanácsot adunk.

Klubtagoknak illetve azoknak, akik nálunk vásárolják kerékpárjukat, azok számára ezen szolgáltatásunk ingyenes!

Időpont-egyeztetés: +36 20 368 46 06  vagy info@alpinbike.hu

 

 

 

 

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne