Országúti tesztprogram

 A tavalyi év bebizonyította, hogy az emberek nem csak látni szeretnék az új kerékpárokat, de ha lehetőség van rá szívesen ki is próbálják azokat. A hegyikerékpárok tesztelése és teszteltetése során gyűjtött tapasztalatainkra alapozva az idén lehetőséget biztosítunk országúti kerékpár tesztelésére is. Ehhez a Lapierre Sensium 100 CP típusú kerékpárt választottuk, mely bár egy belépő modell a karbon bringák világába, de ahhoz tökéletes, hogy bemutassa a karbon biciklik kiváló menettulajdonságait az Alu társaikkal szemben. A személyre szabottan megtervezett teszt utak során könnyedén ráérezhettek a merevségben, súlyban és rezgéscsillapításban megnyilvánuló különbségekre. 

 Tesztútjainkat a mountain bike tesztjeinkhez hasonlóan előre meghirdetett időpontokra tervezzük. Alapvetően kiscsoportos (max. 2-3 fő) tesztelésekre gondoltunk, hogy tényleges az érdeklődő igényeinek, tudásának megfelelő útvonalon legyen lehetőség a tesztelésre. Arra az esetre, ha valakinek nem megfelelőek az előre meghírdetett időpontok. Van lehetőség a meghírdetetten kívül más időpontban is tesztelni. Ebben az esetben előzetesen egyeztess munkatársainkkal az időpontról.
 
 
 
 A tesztelhető LapierreSensium 100 CP típusú kerékpárból 4 különböző méretben (46cm, 49cm, 52cm, 55cm) áll rendelkezésre. A teszt útvonalát előzetes egyeztetés után alakítjuk ki, szem előtt tartva az érdeklődő elképzeléseit, igényeit. A testreszabott tesztprogramunk ára 5000 Ft, melyből 3000 Ft boltunkban levásárolható.
 
A tesztelhető kerékpárokról részletesebb információt az alábbi linken találhattok:
 
 
További részletekért illetve időpont egyeztetésért pedig nyugodtan keressetek minket elérhetőségeinken:
 
 
+36 20 368 46 06

 

Kapcsolódó galéria:

SpiderClub Airborne