TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

RUDY PROJECT SKUDO WHITE bukósisak

RUDY PROJECT SKUDO WHITE bukósisak

Cikkszám: HL790011

A lágy vonalak harmonikuson keverednek a határozott élekkel, a SKUDO így ötvözi az új stílust a rendkívül jó szellőzéssel.

STRAPABÍRÓ
HÉJSZERKEZET

Bár a SKUDO sisakunk is kompakt kialakítású, köszönhetően a fejlett tripla InMold héjtechnológiának, a sisak nagyszerű védelmet nyújt fejed számára - erről tanuskodnak a nemzetközi szabványok meglétei is. A nagyobb felületen takart EPS hab révén a sisak sokkal strapabíróbb, az UV sugárzásnak is hosszabb ideig ellenáll.

 


 

 

KOMFORT

A legújabb generációjú Airframe Band még több szellőzést kínál, mint elődjei. A 3D kialakítása révén a sisak elülső szellőzőnyílásain keresztül közvetlen a homlokunkra felfekvő szivacsozáshoz tereli a levegt, mely ezáltal folyamatosan, menetközben is hatékonyan tud száradni. Ezáltal nem csak komfortosabb viseletet nyújt, de a szivacsozás kevésbé tud kellemetlen szagúvá vállni. 

 

A SKUDO is már az új, ergonomikus állheveder-illesztővel érkezik, amit úgy fejlesztettünk, hogy növelje a stabilitást, és még egyenletesebb archoz való illeszkedést nyújtson. Nem kell többé a beállításokkal küszködni, ha egyszer a fejedre hangoltad, megtartja a beállítását a kiváló élmény érdekében.

 


 

 

TARKÓRÖGZÍTÉS

Az új RSR11 tarkórögzítés finoman állítható racsnis kialakítása révén tökéletesen a fejedre szabható - ráadásul függőlegesen is állítható, a tökéletesebb komfort eléréséért. Elődjeihez képest könnyebb lett, ám ez cseppett sem ment a strapabírás kárára. Ergonomikus kialakítása révén egy kézzel is könnyedén beállítható, akár menetközben is.

 


 

 

LÁTHATÓSÁG

A Rudy Project sisakok tervezésének egyik fő célja, a kerékpárosok biztonságának növelése. A SKUDO ezért kapott rendkívül erősen fényvisszaverős inzertet a tarkó részénél, mely közel 180°-os szögben biztosít jobb láthatóságot a bringás számára.

Figyelem! Ezek a fényvisszaverős elemek és figyelemfelkeltő festések nem helyettesítik a kiváló láthatóságot biztosító fényforrások meglétét! 

 


 

 


RUDY PROJECT SKUDO WHITE bukósisak

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

 RUDY PROJECT SNUGGY YELLOW FLUO/BLACK bukósisak

15.900 Ft
RUDY PROJECT SNUGGY YELLOW FLUO/BLACK bukósisak

A Snuggy a Rudy Project felnőtt sisakpalettájának belépő modellje. A sportos kialakítású bukósisakban megtalálhatók a professzionálisabb modellek alapjai: ...

Bontrager Circuit

18.500 Ft
Bontrager Circuit

Könnyű országúti sisak a kiváló teljesítményértJól megtervezett 21 szellőzőnyílás a maximális légáramlás és hatékonyság érdekébenExtra nedvesség elvezető ...

Bontrager Circuit Női

18.700 Ft
Bontrager Circuit Női

Könnyű országúti sisak nőknekJól megtervezett 21 szellőzőnyílás a maximális légáramlás és hatékonyság érdekébenExtra nedvesség elvezető párnaEgy kézzel ...

Cratoni All Track

43.990 Ft
Cratoni All Track

A Cratoni új standardokat alapjait tette le az új ALL TRACKS mountain bike-os sisak szériájával. ...

Cratoni C-Flash
24.990 Ft
Akciós ár: 15.990 Ft
Cratoni C-Flash

Sportos, lapos profilú sisak, mely még több biztonságot nyújt akár a merész traileken is. ...

Cratoni C-Limit

41.990 Ft
Cratoni C-Limit

A számos kiváló jellemzővel megáldott C-Limit a magasfokú funkcionalitásával, könnyű súlyával és kiváló szellőzésével egy igazi High Tech montis sisak. ...

SpiderClub Airborne