TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Finale Ligure felszállítással 2024 II
2024.04.07. - 2024.04.13.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

RUDY PROJECT SKUDO TEAL bukósisak

RUDY PROJECT SKUDO TEAL bukósisak

Cikkszám: HL790041

A lágy vonalak harmonikuson keverednek a határozott élekkel, a SKUDO így ötvözi az új stílust a rendkívül jó szellőzéssel.

STRAPABÍRÓ
HÉJSZERKEZET

Bár a SKUDO sisakunk is kompakt kialakítású, köszönhetően a fejlett tripla InMold héjtechnológiának, a sisak nagyszerű védelmet nyújt fejed számára - erről tanuskodnak a nemzetközi szabványok meglétei is. A nagyobb felületen takart EPS hab révén a sisak sokkal strapabíróbb, az UV sugárzásnak is hosszabb ideig ellenáll.

 


 

 

KOMFORT

A legújabb generációjú Airframe Band még több szellőzést kínál, mint elődjei. A 3D kialakítása révén a sisak elülső szellőzőnyílásain keresztül közvetlen a homlokunkra felfekvő szivacsozáshoz tereli a levegt, mely ezáltal folyamatosan, menetközben is hatékonyan tud száradni. Ezáltal nem csak komfortosabb viseletet nyújt, de a szivacsozás kevésbé tud kellemetlen szagúvá vállni. 

 

A SKUDO is már az új, ergonomikus állheveder-illesztővel érkezik, amit úgy fejlesztettünk, hogy növelje a stabilitást, és még egyenletesebb archoz való illeszkedést nyújtson. Nem kell többé a beállításokkal küszködni, ha egyszer a fejedre hangoltad, megtartja a beállítását a kiváló élmény érdekében.

 


 

 

TARKÓRÖGZÍTÉS

Az új RSR11 tarkórögzítés finoman állítható racsnis kialakítása révén tökéletesen a fejedre szabható - ráadásul függőlegesen is állítható, a tökéletesebb komfort eléréséért. Elődjeihez képest könnyebb lett, ám ez cseppett sem ment a strapabírás kárára. Ergonomikus kialakítása révén egy kézzel is könnyedén beállítható, akár menetközben is.

 


 

 

LÁTHATÓSÁG

A Rudy Project sisakok tervezésének egyik fő célja, a kerékpárosok biztonságának növelése. A SKUDO ezért kapott rendkívül erősen fényvisszaverős inzertet a tarkó részénél, mely közel 180°-os szögben biztosít jobb láthatóságot a bringás számára.

Figyelem! Ezek a fényvisszaverős elemek és figyelemfelkeltő festések nem helyettesítik a kiváló láthatóságot biztosító fényforrások meglétét! 

 


 


RUDY PROJECT SKUDO TEAL bukósisak

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Dynafit TLT multi-sisak

59.250 Ft
Dynafit TLT multi-sisak

Bringa, túrasí vagy éppen mászás? Mostantól elegendő egy sisak mindhárom sporthoz! ...

Mavic Plasma

49.500 Ft
Mavic Plasma

Nagy teljesítményű sisak, jó kialakítású, kényelmes és jól szellőző ...

Mavic Syncro

34.490 Ft
Mavic Syncro

Megbízható, versenyzésre is alkalmas teljesítmény és kényelem ...

Giant Orion

15.900 Ft
Giant Orion

Teljesen egybeöntött micro shellCinch4 állítási rendszer20 szellőzőnyílásSúly: 310g ...

Giant Realm

23.990 Ft
Giant Realm

Teljes EPS kialakítás a nagyobb lefedettség érdekében.25 csatornás szellőzésÚj, belülről induló pántrendszerrelÚj, szabadalmaztatott design a 3 módon ...

Bontrager Circuit

18.500 Ft
Bontrager Circuit

Könnyű országúti sisak a kiváló teljesítményértJól megtervezett 21 szellőzőnyílás a maximális légáramlás és hatékonyság érdekébenExtra nedvesség elvezető ...

SpiderClub Airborne