TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Finale Ligure felszállítással 2024 II
2024.04.07. - 2024.04.13.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

NORTHWAVE EXTREME PRO TP thermo nadrág

NORTHWAVE EXTREME PRO TP thermo nadrág

Cikkszám: 89211070

Legzordabb téli időjárásra tervezett, betétes, kantárral ellátott kerékpáros nadrág

Tech: professzionális, a téli időjárás minden viszontagságával szemben védelmet nyújtó modell, mely maximális mozgásszabadság mellett garantálja a tökéletes víz- és szélvédelmet. Az összes panelen, a teljes alsó részen háromrétegű, bolyhos technikai anyagból készült, lélegző, teljesen szél- és vízálló (10 000 mm-ig), rugalmas H2O membránnal és DWR felületkezeléssel. Mikroszálas thermo anyagú kantárok, hosszú, rugalmas, jól záródó, ergonomikus passzé a boka körül. A teljesen új fejlesztésű, mikroszálas Explorer betét kifejezetten hosszútávú tekerésekhez készült, kitűnő szellőzéssel és remek rezgéscsillapítással rendelkezik

Betét: Explorer

Méretek: S-3XL


 

Total Protection / Selective Protection

A Northwave téli kollekciójában szereplő Total Protection (TP) és Selective Protection (SP) jelzők az egyes modellek anyagában található víz- és szélálló membránok pozíciójára utalnak. Total Protection jelölést akkor kap egy termék, ha minden része rendelkezik membránnal. Selective Protection modelleknek nevezzük azokat a ruhákat, amelyeknél az időjárás viszontagságainak kitett panelekben található a leírásban bemutatott membrán. A víz- és szélálló, lélegző membránok meghatározó részei a téli ruházati modelleknek, ezek garantálják, hogy sem a hideg levegő, sem a víz nem jut keresztül az első védelmi vonalon a test felé. Mindazonáltal az ilyen professzionális membránok zártabbá és valamivel merevebbé is teszik az anyagot. Így a Total Protection és a Selective Protection modellek között illeszkedésben és szellőzésben is van különbség. A téli ruházat speciális anyaghasználata miatt mindenképpen érdemes próbálni vásárlás előtt, hiszen ezek az textíliák másképpen idomulnak, mint a nyitottcellás, vékony nyári modellek.

 

H2O Flex Membrán

A H2O Flex szél- és vízálló, lélegző membrán kívül tartja a kellemetlen szelet és a nedvességet (10 000 mm-ig vízálló!), az izzadságot pedig gyorsan elvezeti a bőrről, hogy az anyag külső felületén elpárologhasson. Rendelkezik továbbá még egy fontos tulajdonsággal: rendkívül rugalmas, ami igen ritka az ilyen speciális anyagok között. Így a H2O Flex membránnal ellátott modellek nemcsak megóvnak a hideg idő kellemetlenségeitől, de nagy mozgásszabadságot is biztosítanak.

 

EXPLORER nadrágbetét

A vadonatúj Explorer betét elnevezéséhez híven igazi felfedezőknek való. Puha, hálós mikroszálas anyag rejti a kifejezetten hosszútávú tekerésekhez készült, remek rezgéscsillapítást nyújtó szivacsbetétet. A 3 különböző sűrűségű szivacs kombinációjával készült modell kiváló alátámasztást nyújt hosszú távokon is. A lapos varrásoknak köszönhetően nincs dörzsölés és irritáció a tekerések során. Nyitott cellái és hálós kialakítása révén remekül szellőzik és nagyon gyorsan szárad.

NORTHWAVE EXTREME PRO TP thermo nadrág

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Bontrager RL Windproof Bib Tight

29.590 Ft
Bontrager RL Windproof Bib Tight

Igazán hidegre. ...

Mavic Cyclone Bib Tight

47.850 Ft
Mavic Cyclone Bib Tight

Zord időben is komfortos nadrág, professzionális betéttel. ...

Mavic Neo Pro Bib Tight

26.300 Ft
Mavic Neo Pro Bib Tight

Ideális átmeneti thermonadrág. ...

Gore CONTEST THERMO LADY BIBTIGHTS+ női kantáros thermonadrág

35.290 Ft
Gore CONTEST THERMO LADY BIBTIGHTS+ női kantáros thermonadrág

Kifejezetten nőknek tervezett, lecipzározható kantárral és kényelmes betéttel rendelkező thermos hosszúnadrág, betét nélküli kivitel ...

Gore C3 GORE® WINDSTOPPER® Bib Tights nadrág

54.990 Ft
Gore C3 GORE® WINDSTOPPER® Bib Tights nadrág

GORE® WINDSTOPPER® anyagból készült betét nélküli, állítható kantáros hosszúnadrág, hűvös időben való sportoláshoz ...

Vaude Qimsa II softshell trousers women’s női nadrág

66.360 Ft
Vaude Qimsa II softshell trousers women’s női nadrág

Szélálló, meleg, női softshell nadrág ...

SpiderClub Airborne