High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

Cikkszám: IH0004

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket. Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket.

Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

Előfordult már, hogy kiszáradt vagy „A fal”-nak ütközött edzés közben? A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical ebben segíthet!

Könnyebb mondani, mint megoldani, hogy hidratáltnak és tápláltnak maradjunk – nem éppen ez az első dolog, ami eszedbe jut, amikor keményen nyomod. Azonban ahogy csökken a tested víz- és energiája, úgy csökken az erőd is.

Az optimális hidratáláshoz és üzemanyag-ellátáshoz fontos, hogy az elektrolitok és szénhidrátok megfelelő kombinációját igya.

Az Isotonic Hydration egy tudományosan összeállított, valamint egy nagyszerű ízű, frissítő, több szénhidrátot és elektrolitot tartalmazó készítmény, amely energikusan és hidratáltan tartja edzés közben. Az Isotonic Hydration Tropical, 240 mg nátriumot, 90 mg káliumot, 25 mg magnéziumot, 70 mg kloridot és 36 mg kalciumot tartalmaz.

Az Isotonic Hydration postbiotikumokat (hőkezelt mikroflóra) és kalciumot is tartalmaz az emésztés támogatására. A postbiotikumok hasonlóak a probiotikumokhoz, de érettségig termesztették és hőkezelték, hogy azonnali hatásuk legyen.  A kutatások azt mutatják, hogy az egészséges bél az erősebb immunrendszer titka. A probiotikus kiegészítőkkel való táplálása az egyik módja annak, hogy a bélrendszerünk boldog legyen. Az utóbbi időben a „biotikum” egy másik típusáról: a postbiotikumról van szó, amely szintén segíthet egyensúlyban tartani a dolgokat.

A két remek ízű, trópusi és feketeribizli ízben kapható Isotonic Hydration ízletes módja annak, hogy felfrissítse edzését! Izotóniás készítmény a gyors felszívódásért Több szénhidrát keverék az energiáért Öt elektrolit: nátrium, magnézium, kálium, kalcium és klorid Postbiotikumok (hőkezelt mikroflóra)

Könnyed ízű és frissítő segít fenntartani a hidratáltságot edzés közben.

 

HASZNÁLATA

Keverje el a por tartalmát (30 g) 500 ml vízben, és jól rázza fel.

Fogyassza edzés előtt és közben.

Igyon 150-250 ml-t 20 percenként. Kanál a tégelyhez.

High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

High5 Energy Bar

590 Ft
High5 Energy Bar

Az alapvetően versenyzésre fejlesztett energiaszelet, magas szénhidráttartalommal, 98%-ban zsírmentes. Az EnergyBar-ban megvan az egyszerű és komplex ...

High5 SportBar

580 Ft
High5 SportBar

Magas szénhidráttartalmú eneriaszelet. 94%-ban zsírmentes. A SportsBar igazi ételből készült, GMO-mentes gyümölcsből és gabonafélékből. Az egyszerű és ...

High5 2:1 Energy Source 2,2kg (~55 adag)

11.500 Ft
High5 2:1 Energy Source 2,2kg (~55 adag)

Az EnergySource egy fejlett 2:1 fruktóz ital az állóképességi sportolók számára. Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért. ...

High5 2:1 Energy Source 50g

399 Ft
High5 2:1 Energy Source 50g

Az EnergySource egy fejlett 2:1 fruktóz ital az állóképességi sportolók számára. Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért. ...

High5 2:1 Energy Source citrus 50g (koffeines)

410 Ft
High5 2:1 Energy Source citrus 50g (koffeines)

Az EnergySource egy fejlett 2:1 fruktóz ital Koffeinnel dúsítva az állóképességi sportolók számára. Magas szénhidráttartalmú ital a hosszantartó energiáért. ...

High5 Isotonic citrus 2,0kg

10.990 Ft
High5 Isotonic citrus 2,0kg

A leggyorsabb folyadék- és energia utánpótlásra hangolva. Az Isotonic-al versenyeztek a Szaharában, Death Valley-ben, Ausztrália északi területein. Élvonalbeli ...

SpiderClub Airborne