Garmin QUATIX 7 BASE

Garmin QUATIX 7 BASE

Cikkszám: 010-02540-61

A quatix 7 GPS-es multisport okosórával minden olyan funkciót megkapsz a hajón, amire szükséged van és amiről eddig csak álmodtál.

  • A töltő csak felesleges plusz súly. Menj nélküle akár 18 napig okosóra funkcióban.
  • A Quatix 7 a válasz, ha a hajódon is kapcsolatban akarsz maradni.
  • Érintsd vagy nyomd - ez rajtad múlik. Használd a hagyományos nyomógombot, vagy az új érintőképernyős felületet.
  • Bármerre is járhatsz, eligazítanak a partmenti- és a szárazföldi térképek.
  • Kajak vagy kickbox, SUP vagy sí, a quatix 7 beépített tevékenységprofilokkal rendelkezik, és kedved szerinti sportokban nyújt lehetőséget.
  • A hálózaton kívüli vagy akár a helyi pontokon a szöveges üzenetek és az intelligens értesítések meg fognak találni.

 

 

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

A beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor, akár 18 napos okosórás üzemidőt biztosít, vagy 57 órányit GPS használat mellett (60 nap energiatakarékos beállítás mellett).

TELJESÍTMÉNY A KÖBÖN

A masszív, de kifinomult dizájnú óra nagy, 33 mm képátlójú, mindig látható kijelzővel és rozsdamentes acél kerettel rendelkezik. Vízállósági besorolása 10 ATM, ami akár 100 métert jelent.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS NYOMÓGOMBOK

A megbízható gombvezérlés, mely bármilyen környezetben működik, egy érzékeny, új érintőképernyős felülettel párosul a menü és egyéb funkciók gyors elérése érdekében.

Kapitány földön és vizen.

ÁTFOGÓ KAPCSOLAT

A quatix 7 a kompatibilis Garmin chartplotterekkel és a kulcsfontosságú MFD-funkciók távirányítójával csatlakozik, beleértve a térképnagyítást, az elrendezési parancsikont, a Fusion® multimédiát, az autopilotot és még sok mást.

AUTOPILOT VEZÉRLÉS

Még akkor is irányíthatod a hajót, ha nem te vagy a kormánynál. Hozzáférhetsz az autopilot alkalmazáshoz az irányváltáshoz, a kormányzáshoz és a GPS-útvonal követéséhez.

FUSION-LINK™ HANGRENDSZER

Vezéreld beépített szórakoztató elektronikai eszközeidet órádról a beépített Fusion-Link™ Lite alkalmazásról.

ADATKÖZVETÍTÉS

Tekintsd meg az adatokat – beleértve a vízmélységet, a motor fordulatszámát, a szelet, az egyéni adatokat és még sok mást – közvetlenül a csuklódon, amikor csatlakoztatod a quatix 7-et a hajóval kompatibilis eszközökhöz.

FIGYELMEZTETÉSEK ÉS RIASZTÁSOK

A vízen való jobb helyzetfelismerés érdekében a quatix 7 figyelmeztet a küszöbön álló apály-dagály változásokra és a horgonyellenállásra.

ÚTPONTJELÖLÉS

Nem kell visszatérned a kormányhoz, hogy megjelöld az egyes fogások helyét. Használd órád chartplotter útvonalpontok elhelyezésére a hajó bármely pontjáról.

GARMIN SAILASSIST FUNKCIÓK

Ha vitorlásázásról van szó, ne csak időzítsd az indulást - lásd is! Hozz létre egy virtuális rajtvonalat a tökéletes starthoz. Ezen kívül használd a csapásváltás-asszisztenst, hogy lásd ejteni vagy élesedni kell a hajóval.

 

 

Mindig tudd, hogy merre jársz!

BLUECHART G3 TÉRKÉPEK

A quatix 7 támogatja a prémium part menti térképeket, amelyek integrált Navionics® adatokat tartalmaznak.

TOPOACTIVE TÉRKÉPEK

Tölts le TopoActive térképeket a világ minden területéről, így bármerre kalandozhatsz. A beépített Wi-Fi® kapcsolaton keresztül számítógép nélkül frissítheted vagy tölthetsz le új területeket.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.

SÍTÉRKÉPEK

Irány a lejtő! Az előre betöltött topográfiai és SkiView™ térképekkel láthatod több, mint 2000 pálya nevét, nehézségi fokát.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Több műholdrendszer támogatásával (GPS, GLONASS és Galileo) jobb a helymeghatározás, mint csak a GPS használatával.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

Stílusban és tudásban mindig veled.

BEÉPÍTETT SPORT ALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

SZÖRFÖS FUNKCIÓK

A Surfline widget-tel az órádon láthatod az ár/apály-, hullámmagasság-, széladatokat és a szörfösök általi elemzést az 5 legközelebbi helyre vonatkozóan. Mindezen felül támogatja a Surfline Sessions alkalmazást, mellyel minden meglovagolt hullámról videót készíthetsz a Surfline kamerával.

TELJESÍTMÉNY ADATOK

Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 ma-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli, mennyire intenzívek a tevékenységeid. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT NYOMON KÖVETÉSE

Az óra több érzékelőjét használva ez a funkció segít nyomon követni a napi biometrikus és wellness állapotodat.

 

 

Maradj kapcsolódva.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat a Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció6 elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre4.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

Ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

Ha párosítva van a Garmin Connect™ okostelefonos alkalmazással és a Surfline okostelefonos alkalmazással.

A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.

A biztonsági és nyomonkövetési funkciók követelményeiről és korlátozásairól többet olvashatsz a Garmin.com/safety oldalon.

A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logo mások mellett a Spotify AB védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logo az Amazon.com, Inc. tulajdona.


Garmin QUATIX 7 BASE

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Forerunner 620 Bundle

145.900 Ft
Forerunner 620 Bundle

· Érintőkijelzős GPS-es futóóra nagyfelbontású, színes képernyővel, mely rögzíti a távolságot, ütemet és szívritmust· Szívritmusmérő használatakor ...

GARMIN VIVOfit 3

31.900 Ft
GARMIN VIVOfit 3

Napi aktivitást és alvást monitorozó karkötő. Telefon és Számítógép kompatibilis. Lépést, kalóriát, távolságot és alvásmélyeséget is mér. Világítás és ...

Garmin Forerunner 30

43.900 Ft
Garmin Forerunner 30

Egy egyszerűen kezelhető gps-es alap sportóra, melynél a pulzust csuklóról méri az óra. Okostelefon kompatibilis ...

Garmin Forerunner 35

49.900 Ft
Garmin Forerunner 35

Alap sport gps-es sportóra, mely a pulzust csuklóról méri. Fejleszthető több szenzorral, okostelefon kompatibilis. ...

GARMIN VIVOfit jr. 2 Disney Princess Pink állítható szíjjal

29.900 Ft
GARMIN VIVOfit jr. 2 Disney Princess Pink állítható szíjjal

Mindenütt körbevesz a varázslat a Disney hercegnős vívofit jr. 2-vel. Ez az úszásnál is viselhető tevékenységkövető kellően ellenálló, hogy kibírja a ...

GARMIN VIVOfit jr. 2 Avengers fix szíjjal

29.900 Ft
GARMIN VIVOfit jr. 2 Avengers fix szíjjal

Minden gyermekben megvan az erő, hogy szuperhőssé váljon a Marvel Avengers témájú vívofit jr. 2-vel. Ez az úszásnál is viselhető tevékenységkövető kellően ...

SpiderClub Airborne