Garmin INSTINCT CROSSOVER SOLAR GRAFIT

Garmin INSTINCT CROSSOVER SOLAR GRAFIT

Cikkszám: 010-02730-01

Napelemes multisport óra

TARTJA A TÖLTÉST

Azzal foglalkozz, hogy a saját nyomodat járd. Olyan órára van szükséged, ami tartja a töltést. Hogy hangzik a végtelen akkumulátoros üzemidő energiatakarékos módban? Vagy akár 70 napnyi okosórás üzemidő1 és akár 31 órányi GPS-es2 mód?

IDŐTARTÁSRA KÉSZÜLT

Ezek a foszforeszkáló analóg mutatók rendkívül megbízhatóak és könnyű őket leolvasni. Beépített RevoDrive technológia az alapja a pontos időtartásnak így biztos lehetsz benne, hogy te is pontos leszel.

AZ ERŐ VELE VAN

Vagány. Ellenálló. Kétrétegű előlap. Csak pár jellemző amit szeretünk. Főleg ha együtt jár nagy felbontású digitális kijelzővel és okos funkciókkal. Ráadásul ez az óra 10 ATM-ig vízálló, hő- és ütésálló. Mindent megtehetsz, amit szoktál.

REVODRIVE™ TECHNOLÓGIA

A RevoDrive technológia pontos analóg időmérést biztosít még a legigényesebb környezetben is.

OKOSÉRTESÍTÉSEK

Fogadj szöveges üzeneteket, e-maileket közvetlenül az órádon, amikor Androidos vagy Apple okostelefonoddal csatlakoztatva van. Még válaszolhatsz is az üzenetekre ha Andriodos telefonnal használod.

SZINKRONIZÁLD GARMIN CONNECT™ ALKALMAZÁSSAL

Lásd az összes fitnesz és egészségügyi adataidat egy helyen. A Garmin Connect alkalmazás egy virágzó közösség, ahol a tagok kapcsolódnak, versengenek és megosztják egymással sikereiket.

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Amikor az órád és telefonod bluetooth kapcsolatban van, élő helyzetjelentést tudsz küldeni a kiválasztott kontaktjaidnak - kültéri tevékenységek során - manuálisan vagy automatikus kezdéssel a beépített baleset érzékeléssel3.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatás használata esetén.

CONNECT IQ ÁRUHÁZ

Tölts le egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket a Connect IQ Áruházból.

BEÉPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK

Válassz kedvenc előre betöltött sport alkalmazásaid közül. Legyen az futás, kerékpár, úszás, virtuális futás, golf, yoga valamint számos egyéb sport megtalálható benne.

HIIT EDZÉSEK

Ez a tevékenység profil nyomon követi a HIIT edzéseket, mint például AMRAP, EMOM, Tabata vagy egyénileg létrehozottak. Állítsd be a körök számát, az edzés/pihenés szakaszokat és egyebeket.

VO2 MAX

Eddz okosabban VO2 max segítségével, megmutatja hogy mit hozhatsz ki magadból. Teljesítménybeli változásokat figyelembe veszi, mint például hőmérséklet vagy magasság.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK

Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

REGENERÁLÓDÁSI IDŐ

Minden egyes edzést követően regenerálódási idő mutatja, hogy mennyi idő múlva leszel készen egy újabb kemény edzésre. Többek között beleszámolja az intenzitás faktort, stressz szintet, napi aktivitást, alvást.

FUTÁSI ERŐ

Kapj folyamatos képet a csuklódra arról, hogy mennyi erőt fejtesz ki futásod során, amikor Running Dynamics Pod-ot vagy HRM-Pro™ Plus-t használsz.

MTB DINAMIKA

Kövesd nyomon a hegyikerékpározás adatait mérőszámokkal, mint például a Grit és Flow mérések, melyek értékelik az útvonal nehézségét, hogy milyen simán ereszkedsz le és pontszámot, amit legközelebb megdönthetsz.

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Legyen szó akár túrázásról, hegyikerékpározásról, több műholdrendszer támogatásával (GPS, GLONASS és Galileo) jobb a helymeghatározás, mint csak a GPS használatával.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

TRACBACK® ÚTVONALTERVEZÉS

A tippelést vedd ki a játszmából, ha a kezdőpontra szeretnél visszanavigálni ugyanazon a vonalon, ahol jöttél.

REFERENCIAPONT

Ismerős helyeket - mint például az autód lokációja vagy a nyomvonaladat - használd referencia pontnak, hogy könnyen visszatalálj oda.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő5 figyelmeztetésekkel együtt követi a pulzusodat pihenés és tevékenységeid során, valamint a szívritmus variabilitását.

STRESSZ SZINT MÉRÉS

A szívritmus variabilitás kalkulálja a stressz szintedet. Láthatod, ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy éppen stresszes napod van.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

BODY BATTERY™ ENERGIASZINT-FIGYELÉS

Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, a pulzusszám ingadozása, a stressz, az alvás és egyéb adatok segítségével, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

PULZOXIMÉTER

A magassági akklimatizációhoz vagy az alvásfigyeléshez a pulzoximéter6 szenzor az általa generált fénysugarak segítségével megbecsüli, hogy szervezeted mennyire veszi fel jól az oxigént.

FITNESZ KOR

Ez a funkció figyelembe veszi a valós életkorodat, a heti kemény erőfeszítéseidet, nyugalmi pulzusodat és a testömeg indexedet. Ezekből számolja ki, hogy a tested nálad fiatallabb vagy öregebb. Tippeket is kaphatsz a fitnesz életkorod csökkentésére.

INTENZÍV PERCEK

Kövesd nyomon, hogy hány percnyi erőteljes tevékenységet végzel, és mikor, milyen tevékenység során szerezted meg ezeket. Akár adatmezőként is megtekintheted ezeket az adatokat.

Folyamatos viseletet és napi 3 órát tartó, kültéri 50,000 lux fényviszonyt feltételezve.

Az egész időtartam alatt folyamatos 50,000 lux fényviszonyt feltételezve.

Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési feltételek és korlátozásokkal kapcsolatban látogass el a Garmin.com/safety weblapra.

A jelenleg támogatott országok és pénzintézetek listájáért kattints ide.

A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.

Nem orvosi segédeszköz, nem alkalmas egészségügyi diagnosztikára, vagy folyamatos ellenőrzésre. A pulzoximéter nem minden területen használható.

Az Android a Google LLC. védjegye. Az Apple® az Apple Inc., bejegyzett védjegye.


Garmin INSTINCT CROSSOVER SOLAR GRAFIT

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GARMIN vívosport GPS

42.900 Ft
GARMIN vívosport GPS

Rengeteg funkció került ebbe a tevékenységkövetőbe. Bár elég kicsi, hogy minden alkalommal viselhesse, a vívosport beépített GPS vevőt is tartalmaz, mely ...

Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEHÉR

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEHÉR

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

GARMIN vívosmart 4

33.900 Ft
GARMIN vívosmart 4

Hangsúlyozza ki egészséges életvitelét a vívosmart 4 tevékenységkövetővel. Ez a kecses, úszásra is alkalmas készülék számos fitnesz alkalmazással előre ...

SpiderClub Airborne