Garmin EDGE EXPLORE 2 POWER BUNDLE

Garmin EDGE EXPLORE 2 POWER BUNDLE

Cikkszám: 010-02703-11

Ha egy megbízható, egyszerűen használható kerékpáros GPS-t keresel, az Edge Explore 2 ideális választás. Indulj hát és fedezz fel új ösvényeket, az Edge társad lesz benne.

TEVÉKENYSÉGPROFILOK

Az előre betöltött közúti-, terepi- és beltéri tevékenységekkel az Edge Explore 2 kerékpáros komputer szinte azonnal bevethető a dobozból kivéve.

KERÉKPÁROS TÉRKÉPEK

Bringázz, mint egy helyi, bármilyen kerékpárral is mész. A továbbfejlesztett térképek azokat az utakat mutatják, melyek a kerékpárosok által használtak, elkerülve a nagyobb forgalmú, veszélyesebb szakaszokat. Mindezen felül az Érdekes Helyek is biciklisekre lettek szabva.

FORDULÓRÓL-FORDULÓRA NAVIGÁCIÓ

Találd meg a helyes irányt a fordulóról-fordulóra navigációval, mely előre jelzi az előtted levő fordulókat.

ÚJRATERVEZÉS LETÉRÉSKOR

Nyugodtan kalandozz távol a tervezett útvonaltól. Ha folytatnád utadat, az Edge Explore 2 kerékpáros komputer mutatni fogja a szükséges irányt.

CLIMBPRO FUNKCIÓ

Automatikusan megjelenik a hátralevő emelkedő és annak mértéke, ha tervezett útvonalon vagy pályán navigálsz. Ez segít beosztani az erődet, hogy biztosan felérj a csúcsra. Akár el is mentheted a kapaszkodás információit, melyeket később elemezhetsz a Garmin Connect alkalmazásban.

EBIKE KOMPATIBILIS

Ha az eBike-od Shimano Steps vagy ANT+® kompatibilis, egy speciális eBike képernyő jelenik meg adatmezőkkel, melyek mutatják a hátralevő töltöttséget és számos egyebet. Akár az akkumulátornak megfelelő útvonalakat is terveztethetsz, melyek a rásegítés mértékét is figyelembe veszik.

EDGE® TÁPPAL ELLÁTOTT TARTÓ

A tartozék Edge táppal ellátott tartó folyamatos tápellátást biztosít az Edge készüléknek - elindulástól a végcélig. Az eBike-okhoz speciális kábelre van szükség2.

Védd magad és a kerékpárod.

VARIA KOMPATIBILIS

Társítsd az Edge Explore 2 GPS-es kerékpáros komputered Varia hátrafelé néző radarral és lámpával, így látsz majd és látszol is.

BALESETÉRZÉKELÉS

Ez a kerékpáros komputer automatikusan üzenetet küld az előre megadott értesítendő kapcsolatoknak helyzeteddel, ha balesetet érzékel1.

KERÉKPÁROS RIASZTÓ

A PIN kóddal védett kerékpáros riasztó a hatósugáron belül található telefonodon jelez, ha biciklidet megmozdítják, amíg beszaladsz vízért vagy kitérőre van szükséged.

OKOS TRÉNER KOMPATIBILIS

Párosítsd az Edge® Explore 2 kerékpáros komputert Tacx® beltéri edzőgörgővel, így bármikor edzhetsz.

AUTOMATIKUS BEÁLLÍTÁS

Légy menetkész pillanatok alatt ahelyett, hogy a beállításokkal bajlódnál. Előre összeállított kerékpáros profilok segítenek a választott biciklitípus és a párosított érzékelők szerint. A profilokat kezelheted közvetlenül a készüléken vagy a párosított mobiltelefonoddal is.

GROUPTRACK FUNKCIÓ

Ha csatlakoztattad telefonoddal, akár a biciklistársaidat is láthatod akkor is, ha már messzebb vannak. A GroupTrack 50 olyan ismerős megjelenítésére alkalmas, akik megfelelő Garmin készüléket használnak. Csak pillants a képernyőre, hogy lásd őket.

ÜZENETKÜLDÉS A CSOPORTNAK

Párosítsd készüléked okostelefonoddal és maradj kapcsolatban a bringáscsapatoddal. Ez a funkció csak arra alkalmas Garmin készüléket használók között érhető el.

 

 

Kapcsolódj!

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj üzeneteket, értesítéseket közvetlenül az Edge készülékeden, ha arra alkalmas okostelefont használsz.

SZINKRONIZÁLJ A GARMIN CONNECTTEL

A Garmin Connect alkalmazás ad otthont ennek az élénk online közösségnek, ahol a felhasználók kapcsolatokat építhetnek, versenghetnek és megoszthatják élményeiket a közösségi médiában.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le adatmezőket, widgeteket a Connect IQ Store alkalmazással, melyet arra alkalmas okostelefonodra tölthetsz le.
Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. A biztonsági és nyomonkövetési információkért látogass el a Garmin.com/safety oldalra.
A mellékelt tartó Cannondale SmartSense előkészített kerékpárokhoz használható. Külön vásárolható SHIMANO és Bosch rendszerű kábel.

Garmin EDGE EXPLORE 2 POWER BUNDLE

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin EDGE 1040 BUNDLE

297.900 Ft
Garmin EDGE 1040 BUNDLE

Sose állj meg ezzel az egyedülálló, GPS-es kerékpáros készülékkel, mindig készen áll, ha szükséged van rá. Az Edge 1040 elkísér az eldugott völgyektől ...

Garmin EDGE EXPLORE 2

127.900 Ft
Garmin EDGE EXPLORE 2

Ha egy megbízható, egyszerűen használható kerékpáros GPS-t keresel, az Edge Explore 2 ideális választás. Indulj hát és fedezz fel új ösvényeket, az Edge ...

GARMIN Edge 1040 SOLAR

318.900 Ft
GARMIN Edge 1040 SOLAR

Sose állj meg ezzel az egyedülálló, GPS-es kerékpáros készülékkel, mindig készen áll, ha szükséged van rá. Az Edge 1040 Solar elkísér az eldugott völgyektől ...

GARMIN EDGE 1040

254.900 Ft
GARMIN EDGE 1040

A kerékpáros GPS csúcsa, wifi szinkronban van, körtúrát tervez, hatalmas képernyője jól látható. ...

Garmin EDGE 130 PLUS MTB Bundle

114.900 Ft
Garmin EDGE 130 PLUS MTB Bundle

Bringás GPS, vaktérkép, letölthető útvonal, magasságmérés, kompakt kis méret, MTB-s csomagban ...

Garmin EDGE 130 PLUS HR Bundle

106.900 Ft
Garmin EDGE 130 PLUS HR Bundle

Bringás GPS, vaktérkép, letölthető útvonal, magasságmérés, kompakt kis méret. Pulzusmérős változatban ...

SpiderClub Airborne