Garmin D2 MACH 1 (SD) FEKETE TITÁNIUM, TITÁNIUM SZÍJJAL

Garmin D2 MACH 1 (SD) FEKETE TITÁNIUM, TITÁNIUM SZÍJJAL

Cikkszám: 010-02582-51

Klasszikus stílusával és élénk AMOLED kijelzőjével ez a prémium okosóra fejlett repülős eszközök tárházát nyújtja - miközben olyan egészségügyi és fitnesz funkciókat kínál, amik javíthatják a pilóták életminőségét.

  • Hova? Navigálj a világméretű repülős adatbázissal, mozgó térképekkel és HSI-vel.
  • Akár 11 napos akkumulátoros üzemidő okosóra üzemmódban.
  • Milyen az időjárás? NEXRAD, METARs, TAFs1 és MOS2 adatok. Akár személyre szabott értesítésekkel a változásokra.
  • Olyan információk a célreptérről, mint frekvencia és futópálya elhelyezkedés.
  • Kövesd nyomon egészséged, stressz-szinted, alvásodat és számos egyebet.
  • Kezdj el mozogni! Sportalkalmazások, animált edzések és teljesítményadatok segítenek ebben.

 

A STÍLUSODHOZ IGAZODIK

A lenyűgöző, 1.3” AMOLED kijelző életre kelti az órádat, akár tűző napfénynél is. Az óraszámlap UTC mutatót, lünettán jelzett 24 órás időmérőt és személyre szabható adatmezőket kínál.

ÉRINTŐKIJELZŐ ÉS GOMBOK

A hagyományos, gombos kezelés minden közegben jól működik. Párosítva az új, érintőkijelzős kezelőfelülettel könnyen elérhetővé teszi a menüket és a térkép használatát.

PRÉMIUM ANYAGHASZNÁLAT

A repülés iránti rajongásod kifejezéséhez lett kialakítva. Zafírkristály óraszámlap és titánium lünetta biztosítja a kiemelkedő minőséget — valamint az oxfordi bőr vagy a titánium óraszíj.

Csatold be magad!

KÖZVETLEN NAVIGÁCIÓ

Navigálj a célpontod felé a világméretű repülős adatbázissal. A Közeli funkció használatával a legközelebbi repteret is elérheted.

MOZGÓ TÉRKÉP

Érintéssel is mozgathatod a térképet és rámutathatsz az útpontokra a további információkért. Ezen felül akár NEXRAD radar1 is ráhelyezhető az útvonaladra.

IDŐJÁRÁSI INFORMÁCIÓK

Repülős időjárási adatok, például METAR, TAF és MOS2, így elérhetők a szél, látási viszonyok, barometrikus nyomás és számos egyéb1.

METEOGRAM FUNKCIÓ

Grafikusan is megjeleníthetők a MOS előrejelzések egyes repülőtereken2, a becsült hőmérsékletváltozással, szél, harmatpont, felhőzet, csapadék valószínűséggel és számos egyébbel.

HSI IRÁNYMUTATÓ

A műszerhez hasonló HSI iránymutató elvezet az úticélodig, így könnyedén láthatod, balra vagy jobbra tértél el a kívánt repülési iránytól.

PULZOXIMÉTER

Ellenőrizd véroxigénszintedet3 hogy lásd, miként reagál a tested magasabban, a ritkább légrétegekben.

REPÜLŐTÉR INFORMÁCIÓ

Láthatod a futópálya irányát (a szél adatokkal együtt1), hosszát és a frekvenciákat.

BAROMETRIKUS MAGASSÁGMÉRŐ

Lásd, ha elérted a kívánt magasságot - vagy kapj rezgő értesítést, ha olyan magasságba érsz, ahol külső oxigénellátás lehet szükséges.

REPÜLÉS NAPLÓZÁSA

Felszálláskor automatikusan elindul a repülés követése. Később pedig automatikusan átkerül a dátum, repülés hossza és az útvonal a flyGarmin.com® fiókba1.

VÉSZHELYZETI ÜZEMMÓD

Aktiváld, így láthatod a legjobb siklási sebességet, becsült siklási távolságot és siklási időt motorral kapcsolatos probléma esetén. Látni fogod az iránymutatót a legközelebbi repülőtérig és a lehetséges alternatívák listáját.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ RIASZTÁSOK

Beállíthatsz értesítéseket új METAR és TAF jelentésekre, ha a célrepülőtérnél változnak a viszonyok vagy az oldalszél átlép egy küszöböt, és még számos egyebet.

RIASZTÁSOK ÉS IDŐZÍTŐK

Kézzel megadhatsz rezgő riasztást, melyek emlékeztetnek az üzemanyagtartályok váltására, vagy egyéb, kritikus feladatok végrehajtására.

UTC ÉS IDŐZÓNÁK

Az óraszámlap mutatja az UTC időt és akár több időzónát is, így pontosan tudni fogod a napszakot.

REPÜLÉSI TERVEK ÁTVITELE

Töltsd át a repülési tervedet a Garmin Pilot alkalmazásból1 a D2 Mach 1 órádra, így láthatod azokat az útpontokat, melyeket utad során érintened kell.

NAPKELTE/NAPNYUGTA WIDGET

Az érintőkijelzőn görgetve számos egyéb widget mellett akár azt is láthatod, melyik napon mikor kel fel és mikor nyugszik a nap.

Kövesd figyelemmel testedet.

HEALTH SNAPSHOT FUNKCIÓ

Rögzíts 2 perces állapotot, hogy lásd kulcsfontosságú statisztikáidat többek közt pulzusszám változás, pulzoximéter, légzés, stressz. Ezután generálj egy riportot ezekkel a statisztikákkal a Garmin Connect alkalmazásodban a kompatibilis okostelefonodon.

BODY BATTERY ENERGIASZINT-FIGYELÉS

Optimalizálja tested energiaszintjét a napod során, így tudni fogod, mikor célszerű edzened vagy pihenned.

CSUKLÓN MÉRT PULZUS

Az optikai pulzusmérő figyeli a tevékenységeid intenzitását, valamint a szívritmus variabilitását, ezáltal kiszámítva a stressz-szintedet. Sőt, akár a víz alatt is méri pulzusod mellvaspánt nélkül is.

STRESSZ NYOMON KÖVETÉSE

A pulzusszám variábilitását használja az óra a stressz-szint pontszámának számításához. Így tudhatod, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

ALVÁSI PONTSZÁMOK ÉS FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Kapj teljes rálátást a könnyű, mély és REM alvási szakaszokról. Tekintsd meg mindezt egy dedikált widgeten, mely mélyebb betekintést tesz lehetővé az alvás minőségéről, emellett alvási pontszámot is ad.

LÉGZÉSFIGYELÉS

Láthatod légzésed a napod során, alvás közben és légzőgyakorlatok vagy jóga folyamán.

HIDRATÁLÁS NYOMON KÖVETÉSE

Naplózd napi folyadékbeviteled és fogyasztásod, kapj emlékeztetőt, ha célszerű hidratálnod. Akár automatikus célt is megadhatsz, mely igazodik az edzés közben kiizzadt mennyiséghez.

 

Fitneszben is legyél jobb!

SPORTALKALMAZÁSOK

Légy sportos az előre feltöltött tevékenységprofilok bármelyikével, legyen az terepfutás, úszás, kerékpározás, túrázás, evezés, golfozás, szörfözés, falmászás de ezen felül még rengetek opció áll rendelkezésedre.

ANIMÁLT EDZÉSEK

Könnyedén követhető, animált kardió, erősítő, jóga, pilátesz edzéseket nézhetsz az órád kijelzőjén. Válassz az előre betöltött edzések közül, de ezeken felül továbbiakat is letölthetsz a Garmin Connect alkalmazásból.

TELJESÍTMÉNY ADATOK

Tekintsd meg a fejlett edzési mutatókat, melyek becsléseket tartalmaznak a futásdinamikára, a VO2 max-ra, a regenerálódási tanácsadóra vonatkozva és még sok másra.

NAPI EDZÉS JAVASLATOK

Napi futási javaslatokat kaphatsz az aktuális edzésterhelés és edzési állapotod alapján, mely figyelembe veszi az aktuális edzettségi szintedet.

GARMIN EDZŐ

Ezek az ingyenes, testreszabott edzéstervek szakértő edzők útmutatásait tartalmazzák, alkalmazkodnak hozzád és céljaidhoz. Az edzések közvetlenül a Garmin Connect alkalmazásból szinkronizálódnak az órádra.

VALÓS IDEJŰ STAMINA

Kövesd nyomon és monitorozd erőfeszítésedet - kerüld el a túlerőltetést a kerékpározás vagy a futás tevékenység elején.

Fedezz fel új úticélokat!

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Többféle műholdas rendszert is használhatsz (GPS, GLONASS és Galileo), így a kevésbé ideális környezetben is pontos helymeghatározást érhetsz el, mint csak a GPS-szel.

TÖBBSÁVÚ FREKVENCIA

A navigációs műholdak által küldött többféle frekvencia javítja a visszaverődő GNSS jelek feldolgozását, így olyan helyeken is működik, ahol gyenge a vétel vagy általában nincs jel.

INREACH® KAPCSOLÓDÁS

Párosítsd inReach készülékkel, így SOS riasztást küldhetsz a csuklódról, állíthatod a követési beállításokat vagy előre megírt üzeneteket küldhetsz azoknak, akik fontosak számodra5.

TAKTIKAI FUNKCIÓK

A lopakodó üzemmódban az óra továbbra is használható marad, de a GPS helyzet továbbítása és tárolása megszűni, valamint lekapcsolja a vezeték nélküli kapcsolatokat és kommunikációt. Ha a biztonság kritikus, a kill switch törli a memóriát és a felhasználói adatokat.

KETTŐS HELYFORMÁTUM

Egyszerre láthatod az UTM és a katonai referenciarácsot egyazon kijelzőn.

ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS

Bátran utazhatsz, hiszen a készülék a MIL-STD-810G szabvány egyes elemei szerint készült.

ABC ÉRZÉKELŐK

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod, milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a háromtengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

TOPO TÉRKÉPEK TÖBB KONTINENSRE

Tölts le TopoActive térképeket Wi-Fi® kapcsolaton keresztül, így biztosan ismerni fogod a környezeted. Láthatod a terepi kontúrokat, magasságokat, csúcsokat, parkokat, partvonalat, folyókat, tavakat és számos egyebet.

GOLFPÁLYÁK

Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 42,000 pályán vilagászerte, melyeken gombos célzás és PlaysLike Distance funkció is elérhető..

Többféle kapcsolódás.

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

ZENEI ALKALMAZÁSOK

Töltsd le a lejátszási listáidat Spotify, Deezer vagy Amazon Music fiókodból (további előfizetésre lehet szükség), így vezeték nélküli fülhallgatóddal hallgathatod zenéidet.

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggeL megfelelő pénzügyi szolgáltatás használata esetén.

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

POWER MANAGER

Láthatod, miként befolyásolják az érzékelők és a beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az üzemidőt.

AKKUMULÁTOROS ÜZEMIDŐ

Akár 11 napos akkumulátoros üzemidőt biztosít okosóra üzemmódban, vagy akár 24 órát folyamatos GPS vétellel és pulzoximéterrel.

Ha arra alkalmas okostelefonnal és adatelőfizetéssel használod.

Kizárólag amerikai repülőterekre érhető el

Nem egészségügyi készülék. Nem alkalmas diagnózis felállítására, vagy az egészségügyi állapot pontos nyomon követésére. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.

A tevékenységkövető pontosságát számos körülmény befolyásolhatja.

Aktív előfizetés szükséges. Néhány joghatósági szabályozás tiltja vagy korlátozza a műholdas eszközök használatát. A felhasználó kötelessége a fennálló szabályok és törvények követése, illetve ezeknek ismerete a termék használatakor.

A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A SPOTIFY és a Spotify logo egyebekkel együtt a Spotify AB bejegyzett védjegye. Az Amazon Music és minden kapcsolódó logo az Amazon.com, Inc. védjegye. A Bluetooth szó és logo a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye.


Garmin D2 MACH 1 (SD) FEKETE TITÁNIUM, TITÁNIUM SZÍJJAL

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GARMIN vívosport GPS

42.900 Ft
GARMIN vívosport GPS

Rengeteg funkció került ebbe a tevékenységkövetőbe. Bár elég kicsi, hogy minden alkalommal viselhesse, a vívosport beépített GPS vevőt is tartalmaz, mely ...

Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEHÉR

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEHÉR

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

GARMIN vívosmart 4

33.900 Ft
GARMIN vívosmart 4

Hangsúlyozza ki egészséges életvitelét a vívosmart 4 tevékenységkövetővel. Ez a kecses, úszásra is alkalmas készülék számos fitnesz alkalmazással előre ...

SpiderClub Airborne