Kerékpártúrák

Téli Alpinbike edzőtábor Monte Carloban

Többnapos túra
Túra időpontja: 2013.02.17. - 2013.02.24.

Túravezető:
Dani

  

Kis csapatunk úgy döntött, hogy az idei egészen sikeresnek mondható év fáradalmait kipihenni illetve a jövő évi szezonra való felkészülést megkezdeni nem biztos, hogy van alkalmasabb hely, mint egy dél-franciaországi, hegyekkel határolt mediterrán tengerpart. Ennek tudatában a 2013. februári téli edzőtáborunk számára a Monte Carlo környéki hegyi és tengerparti útakat szemeltük ki. 

Franciaország varázslatos déli vidékén fekszik a gazdagok és szépek törpeállama, Monaco, melynek központi városrésze Monte Carlo, nem csak a messze földön híres kaszinóról és az egyetlen olyan Forma-1 futamról ismert, amely közutakon zajlik le, de a kikötőben ringatózó felfoghatatlan méretű és árú jachtokról, a hercegi palotáról, s a különböző hírességek felbecsülhetetlen értékű villáiról is. 

Ami kevésbé ismert, hogy a városban található gyönyörű parkok mellett, a mini államot körülvevő hegyek is sok természeti szépséget rejtenek, nem beszélve a mediterrán tengerpart végtelen horizontjáról. A környéken található hegyi és tengerparti országútak kiváló terepet biztosítanak egy téli edzőtáborozáshoz és nem sok jobb érzés van februárban, mint egy kimerítő tekerés után lesétálni a tengerpartra és egy szál pólóban bámulni a partfelé száguldó hullámok mögött meghúzódó horizontot.

 

KAPCSOLÓDÓ TÚRÁK

Túra
Dolomitok MTB kaland 2022 Többnapos túra
2022.09.18. - 2022.09.25.
SpiderClub Airborne