TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Remete-szurdok
2018.06.30.
Túra
Cross Alps Challenge 2018
2018.07.21. - 2018.07.29.
Túra
Cross Alps 2018
2018.08.04. - 2018.08.12.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!
Név:*
E-mail:*
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Kerékpártúrák

Monacoba repülővel!!

Többnapos túra
Túra időpontja: 2018.02.10. - 2018.02.17.

Miért járunk minden évben vissza Monacoba?

 

Monte Carlo kerékpár túra - a bringás paradicsom 

 

Immár rendszeresnek tekinthető helyszíne csapatunk téli felkészülésének a pro tour csapatok által is közkedvelt Monte Carlo.
2018-ban sem lesz ez másképp, hiszen nem lehet megunni a napsütést, tengert és a gyönyörű hegyeket. Ezek mellett mi sem motiválhatna jobban mint Armstrong, Froome és hasonló nagyágyúk kedvenc edzőútvonalain tekerni és alkalomadtán látni őket, ahogy elsuhannak mellettünk. Ekkor bizonyosodhatunk meg arról, hogy ők is emberek, csak egy más dimenzióban :)

 

 

A 2018. évi túránk fő támogatója a HIGH5 Sports Nutrition magyorországi forgalmazója, támogatásuknak köszönhetően minden résztvevő az általuk összeállított csomaggal vághat neki az útnak. 

A 7 napra, 1 főre összeálított HIGH5 csomag tartalma:
- 7db Protein Recovery
- 7db Energy Gel 
- 7db Energy Bar 
- 1db ZERO 10-es
- 1db Kulacs 750ml

 

Col De La Madone talán a világ leghíresebb emelkedője, Lance Armstrong szintfelmérője a Trek Madone sorozat névadója.

 

Amstrong nevéhez fűződik leginkább, mivel neki volt ez a szakasz a szintfelmérője. Persze azóta sok profi méri fel itt, hogy milyen kondiban van, na meg persze minden amatör, hogy aztán elámúlva nézze a nagyok eredményeit.

Az emelkedő Mantonból indul a tengerparttól és Col De La Madone-ra 925m-re megy fel 14,4km alatt. Amstrong teszt szakasza ennél valamivel rövidebb, mivel ő Manton forgalmából kiérve indította a stoppert.

 

 

A szállásról indulva rendszeresen választjuk mi is ezt a szakaszt, mivel 5 percnyire sincs, valamint a páratlan szépségű St. Agnes mellet halad el, majd Madone-on átérve számtalan útvonal közül választhatunk. Na meg persze itt nagy valószínűséggel futhat össze az ember nagy nevekkel is :) 

 

Egy részletes bemutató a szakaszról, bár angol tudás kell hozzá, de szakasz hangulatát nyelvtudás nélkűl is átadja.

 

 

Monte Carlo - A Forma-1, a kaszinók és a gazdagok mekkája 

 

Franciaország varázslatos déli vidékén fekszik a gazdagok és szépek törpeállama, Monaco, melynek központi városrésze Monte Carlo, nem csak a messze földön híres kaszinóról és az egyetlen olyan Forma-1 futamról ismert, amely közutakon zajlik le, de a kikötőben ringatózó felfoghatatlan méretű és árú jachtokról, a hercegi palotáról, és a különböző hírességek felbecsülhetetlen értékű villáiról is. 

 

 

Országúti kihívás a monte carloi gyönyörű hegyeken

 

Ami kevésbé ismert, hogy a városban található gyönyörű parkok mellett a mini államot körülvevő hegyek is sok természeti szépséget rejtenek, nem beszélve a mediterrán tengerpart végtelen horizontjáról. A környéken található hegyi és tengerparti országutak kiváló terepet biztosítanak egy téli edzőtáborozáshoz, és kevés annál jobb érzés van februárban, mint egy kimerítő tekerés után lesétálni a tengerpartra, és egy szál pólóban bámulni a partfelé száguldó hullámok mögött meghúzódó horizontot.

 

 

Tekintsd meg egy korábbi évben készült videónkat:

 

Alpinbike 2013 Monaco from Alpinbike on Vimeo.

KAPCSOLÓDÓ TÚRÁK

Túra
Remete-szurdok Rövidebb túra
2018.06.30.
Túra
Cross Alps Challenge 2018 Többnapos túra
2018.07.21. - 2018.07.29.
SpiderClub Airborne