TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
János-hegyi kör
2018.09.29.
Túra
Remete szurdok
2018.10.06.
Túra
Nové Mesto-i single track paradicsom
2018.10.20. - 2018.10.23.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!
Név:*
E-mail:*
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Kerékpártúrák

Kecske-hegyi kör

Rövidebb túra
Túra időpontja: 2018.06.16.

Túravezető:
Viktor

 

 

Ez a túra egy rövidebb, kényelmes szombat délutáni kör a bolttól, ahol olyan lejtőkön kalauzolunk le, amelyek egy kezdőnek segítenek beleszeretni az igazi mountain bike-os életérzésbe. 

 

A Kiscelli Múzeum parkján keresztül a megszokott úton mászunk fel az Árpád kilátóig. Innen már egy kis érdekesebb ösvényen megyünk a focipálya felé, ahonnan enyhe emelkedőn mászunk fel a Kecske-hegy irányába. Majd egy technikás egynyomos ösvényen mászunk fel a Kecske-hegy csúcsára. Innen ismét egy technikásabb lefele után az Újlak mögött lévő kövesen mászunk egy kicsit felfelé, majd egy szintén köves lefelén a HHH-i sárkányos hangárhoz érkezünk. Innen a Virágos-nyereg felé kanyarodunk, és a szintúton jövünk vissza. Az ügyesebbek számára is kihívást jelentő kék háromszögön jutunk vissza a Kiscelli Múzeumhoz. Aki fél a lefeléktől, annak mindig van lehetőség kikerülni a nehéz szakaszokat!

 

Ezek a fő irányok! A társaság lendületétől, ügyességétől és kondijától függően finomítjuk és változtatjuk az útvonalat. Célunk, hogy akik tesztelnek, azok minél jobban kipróbálhassák a kiválasztott kerékpárt, akik pedig sajáttal csatlakoznak, azok esetleg új utakat fedezzenek fel.

 

Aki szeretné valamelyik tesztbringánkkal bejárni a túrát, az a tesztbringák menüpont alatt válogathat magának. A tesztbicajjal való részvétel plusz 5 000 Ft költséggel jár, amelyből 3 000 Ft a boltunkban bármikor levásárolható.

 

Akik nem jelentkeznek, azoknak nem tudjuk biztosítani a részvételt

 


 

 

Teszt. nap

Hossz 18 km     Szintkülönbség 617 m
Technikai szint:
Kondíció szint:  

KAPCSOLÓDÓ TÚRÁK

Túra
János-hegyi kör Rövidebb túra
2018.09.29.
Túra
Nové Mesto-i single track paradicsom Többnapos túra
2018.10.20. - 2018.10.23.
SpiderClub Airborne