Kerékpárboltunk eredeti filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Az igazán komfortos kerékpározás elengedhetetlen tartozéka egy jól megválasztott, igazán kényelmes nyereg. Boltunk lehetőséget nyújt,  hogy a Selle Italia, Fizik és SQlab tesztnyergek széles palettájáról tallózva, megtalálhassátok a számotokra leginkább megfelelő darabot.

Tesztnyergek

SQlab 611 MTB Active

Méret: 13/14
Márka: SQlab

SQlab 611 MTB Active

Az MTB nyereg dinamikusabb tekerési stílust biztosít az All Mountain és Enduro bringákon, köszönhetően a hosszabb nyeregorrnak és az SQLab aktív rendszerének. 

Az SQlab MTB nyergek elsődleges különlegessége a 2,5 cm-rel hosszabb nyeregorr. Ez terepen különösen hatékony kerékpározást tesz lehetővé. A hosszabb nyeregorr ugyanakkor a kormányzást és a kerékpár kontrollját is segíti.

Ami azonban talán még ennél is fontosabb: az SQLab nyergek kényelmesek, és a mélyen fekvő nyeregorr több helyet hagy az érzékeny férfiszerveknek. Ezzel egyidejűleg a nyergek lépcsőzetes kialakítása csökkenti a szeméremcsontra/nyeregorra nehezedő nyomást a hölgyeknél is.

Az active systemnek köszönhetően a nyereg követi a pedálozó mozgást, nő a kényelemérzet, tehermentesítődnek a porckorongok és ülőgumók.

 

Range of use MTB sitzposition-triathlon sitzposition-gestreckt sitzposition-moderat
Widths 13 cm 14 cm 15 cm  
Length 302 mm
Weight  g  g  g  
Hardness (SQ-Shore) 60 60 60  
Discharge (Pereneal pain) 60 % 75 % 75 %  
Rails CrMo
Cover K18, B78
Padding Marathon Foam
Suspension (Adjustable) soft, medium, hard
active Design yes

 

 

További Tesztnyergek:

Selle Italia Flite Monolink Flow
Márka: Selle Italia
Selle Italia Flite Monolink Flow
Vissza
SpiderClub Airborne