Kerékpárboltunk eredeti filozófiájának része, hogy termékeinket ne csak a katalógusból lehessen kiválasztani, de tesztelhetőek is legyenek. Kerékpározás közben az egyik legfontosabb érzékszervünk a hublot replica watches szemünk, ezért fontos a tökéletes szeműveg megválasztása. Célszerű olyan szemüveget választani, ami nemcsak jó látást biztosít minden időjárási körülmények között, de védelmet is nyújt a külső behatások ellen. 

Szemüvegek

Rudy Fotonyk szemüveg

Márka: Rudy

Rudy Fotonyk szemüveg

Az új sportszemüvegünk vagány valamint személyre szabható kinézetével, a megszokott Rudy Project minőséggel és kedvező árával fog hódítani! Kiemelkedően jó szellőzése - köszönhetően a keretközéprész logója körüli, a szárakban illetve a lencsén kialakított szellőzőnyílásoknak, kis súlya és rendkívül rugalmas kerete teszi minden helyzetben komfortossá.

 

Az új Fotonyk lencséjének nagyobb élvédelmet, valamint formájának hangsúlyosabb kinézetet adnak a könnyedén felhelyezhető, gumiból készült és különböző színű lencsevédők - a "Bumpers", avagy lencsevédő technológiája kombinálja a védelmet, a stílussal. Ezek a gumik egy baleset vagy ütődés során megvédik lencséd élét az esetleges sérülésektől, ráadásul a különféle színeknek köszönhetően stílusodnak megfelelően alakíthatod szemüveged kinézetét!

 

A szemüveg használható a lencsevédő gumikkal és nélkülük is!

 

JAVASOLT FELHASZNÁLÁSI KÖR(ÖK)
Az ajánlatot a keret tulajdonságai alapján készítettük, a keretben levő lencse jellemzői befolyásolhatják ezen besorolást!
kerékpározás, vízisportok, hegymászás-túrázás

 

 

A MODELL JELLEMZŐI
súly: 27,5 gramm (lencsevédők nélkül 25,3 gramm)
szárhossz: 131 mm
lencse befoglaló mérete: 66×39 mm
lencsék közötti távolság: 17 mm
bázisgörbület: 8

Grilamid™ keretközéprész
Nedvességre is tapadó gumírozás az orrnyergen
Állítható orrnyereg
Cserélhető lencsék
Cserélhető alkatrészek
Cserélhet lencsevédők
Lencsékbe épített szellőzőnyílások
Dioptriázható
Puhatokkal
2 év garanciával

 

 

DIOPTRIÁZHATÓSÁG

A Fotonyk modellt 3 módon dioptriázhatod: RX INSERT, RX OPTICAL DOCK és RX DIRECT megoldásokkal. Ezen megoldások különböző dioptriatartományokat és felhasználási köröket biztosítanak.

Az INSERT és OPTICAL DOCK könnyű, gyors és pénztárcabarát legyárthatóságot nyújt, kicsit szűkebb periférikus látómezővel, nagyjából -8.00 - +7.00 dioptriatartományban*.

A világ legfejlettebb lencsetechnológiájával készülő, akár fényre sötétedő és törhetetlen alapanyagból készülő, prizmakompenzált, akár multifokális kivitelű DIRECT megoldás -3.25 - +2.50 dioptriatartományban alkalmazható*.

*A megjelölt dioptriatartományok csak tájékoztató jellegűek, melyek össztörőben (dioptria + cilinder) értendők és erősen függenek a pupillatávolságtól. Éppen ezért minden esetben kérd kollégáink szakvéleményét!  
 

Tudj meg többet a Rudy Project® szemüvegek dioptriázhatóságáról!

További Szemüvegek:

Rudy Fotonyk szemüveg
Márka: Rudy
Rudy Fotonyk szemüveg
Rudy Rydon szemüveg
Márka: Rudy
Rudy Rydon szemüveg
Rudy Rydon szemüveg
Márka: Rudy
Rudy Rydon szemüveg
Vissza
SpiderClub Airborne