Hírek

Oakley Tesztpark boltunkban

2014.08.14.
Nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy Magyarországon először, boltunkban Oakley teszt park nyílik. Azon kívül, hogy mostantól boltunkban megvásárolhatod a világ egyik legjobb sportszemüvegéből a kollekció szinte bármely darabját, lehetőséget biztosítunk a szemüvegek tesztelésére is.

Oakley Tesztpark boltunkban

 
A profi sportolók elvárásainak elég nehéz megfelelni, mégis az Oakley szemüvegeinek eddig mindig sikerült ezeknek a kihívásoknak megfelelni. A tökéletes éles látás bármilyen sport környezetben biztosítható a megfelelően megválasztott (cserélhető) lencséknek, és az Oakley által szabadalmaztatott lencse tisztaságnak (High Definition Optics® (HDO®) köszönhetően.
 
Biztonság és tökéletes illeszkedés:
 
Válaszd ki a legjobban illeszkedő orrpárnát vagy lencseformát! Két különböző méret illeszkedik minden keretbe.
 
A szárgumik Unobtainium®-ból készülnek, ez az anyag tökéletesen elnyeli az izzadságot és maximális tapadást tesz lehetővé. A hárompontos illeszkedés, optimalizálja és pontosan igazítja a fejedhez a lencsét, így torzítatlanul látsz az egész lencse perifériájában.
 
Lencsék:
 
A félkeretes megoldás, nem blokkolja a lefelé nézést, így biztosítva a még nagyobb lát teret viselőjének. Az optikai tisztaság meghaladja ANSI Z87.1 szabványokat.
 
Könnyen és gyorsan cserélhető lencsék. Tartósság és magas védelem a saját fejlesztésű O Matter® anyagnak köszönhetően. Torzítatlan periférikus látás.
 
UV védelme Plutonite® lencse, ami 100% UVA / UVB / UVC és a káros kék fényt 400 nm-ig szűri.
A villanó vakító fények csökkentése és hangolt fényáteresztés az Iridium® lencse bevonatnak köszönhetően.
 
HDPOLARIZED® - A legmagasabb szintű védelem a szemnek, maximális védelem az UV sugárzások ellen, mely tökéletesen elnyeli a tükröződéseket is.

Elérhető optikai betét vagy lencsével is.  

 

A szemüvegek tesztelése többféle módon történhet:

Egyéni teszt: 1 napig tesztelhetitek a szemüveget, amit 40.000 Ft letéttel vihettek el.
 
Szervezett teszt tekerés: egy kis beszélgetéssel egybekötött túra a Budai hegyekben, itt megismerkedhettek az Oakley modelljeivel, történetével, és éles körülmények közt tesztelhetitek a szemüvegeket. Ez esetben a letét díja: 20.000 Ft
 
Ezen kívül összes túránkon lehetőséged nyílik szemüveg tesztelésére, 20.000 Ft letéttel, előzetes foglalás esetén.
 
További részletekről érdeklődjetek boltunkban.
 
 

 

További cikkek:

Túra
Munkatársat keresünk üzletünkbe
2023.01.15.
12 éve stabilan működő, országos ismertségű boltunk elsősorban kerékpáros, terepfutó, túrasí, illetve falmászó felszerelések értékesítésével foglalkozik. Jelenlegi csapatunk bővítéséhez ...
Túra
Kapcsolattartás
2022.04.19.
Kérünk Benneteket, ha módotokban áll, telefonhívás helyett e-mail útján vegyétek fel velünk a kapcsolatot! ...
Túra
Húsvét 2022
2022.04.13.
Üzletünk nyitva tartása a húsvéti hétvégén az alábbiak szerint alakul ...
SpiderClub Airborne