Hírek

Szilvásvárad Maraton

2012.05.29.
A hétvégén csapatunk teljes létszámmal vett részt a Top Maraton sorozat első állomásán a Szilvásváradon megrendezésre került Specialized Szilvásvárad Maratonon s ahogy az idei évben ez már jó párszor előfordult, most sem tértek vissza eredmények nélkül.

Szilvásvárad Maraton

 

Cseh Veronika     - Master2 női középtáv:       1. hely
Németh Nóra       - Master1 női középtáv:       2. hely
Kreácsik Miklós    - Master2 férfi rövidtáv:        2. hely
Temesi Viktor       - Elite férfi középútáv:         4. hely
Gaszner Róbert   - Master 2 férfi hosszútáv:   7. hely (fél óra szereléssel)
Cser Gábor          - Master1 férfi hosszútáv:    6. hely
Ördög Dániel       - Master 1 férfi hosszútáv:  11. hely
 

Az alábbiakban pedig egy rövid beszámolót olvashattok a lá CserG:

 

Mi is történt Szilváson? Konkrétan elfáradtam...

Ez volt az első olyan verseny amire a komplett csapat együtt, egyben leutazott, így a hangulat már az elején fenomenális volt!


Vasárnap reggel rajt, az itatás előre megtervezve, Tasinak hála nagyon profin működött és Tasiéknak is megvolt így az aznapi penzum! Kis melegítés, beszólítás, rajt, aszfalt, szenvedés, iszonyú leszakadás, de semmi idegeskedés, mert már kezdem megszokni, hogy ennyire nem megy az eleje... Először Viktor húzott el mellettem, majd Dani, oda is szóltam neki, hogy ésszel, aztán Gaszner Robi haladt el mellettem. Eltelt 40 perc, szépen lassan megtaláltam magamat és elkezdtem végre haladni is, nemcsak önmagam árnyékaként pantomimezni az erdőben. Bánkúton már éreztem, hogy minden rendben van végre haladok is. 43Km-s itatónál Tasitól szépen rendben megkaptam a 2db kulacsomat, s Kiss Józsival és Sass Józsival egyetemben elkezdtünk szépen haladni, nagy volt az egyetértés közöttünk. Élveztem a kerékpározást, mindaddig amíg Sass Józsit fel nem raktam, nagyon röstelltem ezen megmozdulásomat, hiszen Józsival elég jó kapcsolatot ápolok és nagyon nagyon amatőr módon sikerült mindkettőnket a földre levinni, küzdősportban csodálatos győzelmet arattam volna az ellenfelemen, de itt nem ez volt a cél, szerencsére senkinek és semminek nem lett baja, de így is nagyon égett a képem...

Felértünk szépen Fejes Gabira, akinek volt egy defektje, így már négyen nyomtuk együtt. Felsőtárkánytól jó tempóban haladtunk előre, az itatónál megkaptam Albertől a frissítőt, abból egyet átadtam Fejes Gabinak, mert neki nem volt. Közben megérkezett Papp Dénes és Drótos Andris is nekem meg a lábamba a görcs, óriás krízis... hurrá nem tudtam mi hiányzik. Alig vártam a tetejét a hegynek szerencsére megérkezett, viszont én nem érkeztem meg a fiúkkal, leszakadtam, mint a kabátgomb, lefele szokásos nyelezés, hogy felérjek, szerencsére sikerült Andrist és Józsit utolértem, ismét megkezdtük a mászást nagyon tartottam tőle, de valahogy sikerült összekapnom magamat, így leszakadt Andris és Józsi is. Közben megérkezett Buzsó, aki tájékoztatott, hogy Tufi igencsak komoly tempóban érkezik, mivel Buzsóval jó barátságot ápolok megbeszéltem vele, hogy amíg tudok megyek vele, de vezetni nem tudok neki. 9Km-re a céltól Tasitól megkaptam az utolsó kulacsot Bélapátfalván, ahol kisgyerekkoromban elég sokat nyaraltam, akkor tudatosult bennem, hogy mi vár még rám. Katonasírok én meg attól, hogy ott fel kell mennem tutter besírok... (jaj de erőltet humor volt). Itt szakadtam le Buzsóról ő szépen feltempózott én meg szépen elkottáztam a meredek mászást, kiforgott a kerék, tolás... Már láttam Tufit magam mögött, előttem meg Szalay Petit, visszapattantam a bicóra és ami a csövön kifér. Lefelé sikerült megérkeznem Szalay Peti mögé 2km-t utaztam mögötte majd tempóváltás, így sikerült magam mögé utasítani.
Abszolút 11. hely kategória 6. kemény a mezőny, ezt be kell látni!

u.i.
Köszönöm a profi supportot Tasinak, Bodola Gergőnek és Albertnak!
Gratulálok a lánykáknak Roninak és Manónak!
Victor nagyon komoly tempót haladt középtávon a 4.hely csodálatos!
Gaszner Robinak reméljük a következőn több szerencséje lesz nagyon jól haladt!
Mikunak gratula a második helyhez!
Ja és bocsi Józsi! Buzsó neked is köszi a segítséget!
Ja és Daninak is természetesen, oda kell figyelnem, hogy ne hogy porrá legyek alázva!

 

 

Kapcsolódó galéria:

További cikkek:

Túra
Ünnepi nyitva tartás 2023
2023.12.18.
Üzletünk 2023. december 23-tól 2024. január 8-ig zárva tart ...
Túra
2023. november 1-jén ZÁRVA
2023.10.31.
Üzletünk szerdán, 2023. november 1-jén zárva tart. ...
Túra
2023. október 23-án ZÁRVA
2023.10.19.
Üzletünk a közelgő hosszú hétvégén zárva tart. ...
Túra
FONTOS VÁLTOZÁS a nyitva tartásunkban!
2023.08.23.
Az üzletünk nyitvatartási rendje megváltozik 2023. augusztus 25-től. ...
SpiderClub Airborne