Hírek

Most ingyen viheted el a kedvenc bringádat!

2014.03.14.
A bringavásárlás nem egyszerű dolog. Először is kigondolunk valamit: mire van szükségünk, hogyan fogjuk használni. Majd elkezdünk nézelődni, feleljen meg az ízlésünknek, a minősége minél jobb, a kinézete minél vagányabb, az anyaga minél könnyebb és strapabíróbb, rugalmasabb vagy éppen merevebb legyen. Végül megnézzük az árát. Itt kezdődnek a problémák… ugyanis gyakran akár egy használt autót is vehetnénk egy álom-kétkerekű árából (autóval pedig csak a gyengék járnak, tehát ez az opció nem játszik).

Most ingyen viheted el a kedvenc bringádat!

 

Ezért nem szabad mellényúlnunk!

Optimális esetben hosszú éveken át lesz megbízható társunk a választott bicikli, így nem mindegy, hogy van-e lehetőségünk a kipróbálására vásárlás előtt, és az sem, hogy ez a kipróbálás mire ad lehetőséget és mennyi ideig tart.

Az Alpinbike kimaxolta ezt az opciót most nekünk. Az ország legnagyobb tesztelhető kerékpár-választékával rendelkezik – Giant és Ghost márkákból 29-es és 27,5-es kerékméretűeket, merevet, összteleszkóposat, alumínium- és  karbonvázas Mountain Bike-okat  és  Lapierre karbon országútikat  vihetünk tesztkörre.    

 

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy egy félmilliós bringát ingyen megrakhass?

Most az alpinbike.hu oldalon elég hozzá egy egyszerű regisztráció. Kattintasz kettőt, beírsz pár adatot, és már válogathatsz is a tesztbringák között. A korábban 5000 forintba kerülő lehetőség most ingyen van.

Ráadásul az alpinbike-osok nemcsak kizavarnak az utcára, hogy tekeregj egyet a tömb körül, hanem túrákat szerveznek. Azért nem mindegy, hogy egy közel félmilliós Giantot (persze egy jóval olcsóbb modellnél sem az) mennyi ideig tesztelsz a vásárlás előtt – egy egész napos túrán jobban kijön, hogy mennyire illetek össze.  

Hogyan juthatsz hozzá a tesztbringákhoz?

Regisztrálj 20 másodperc alatt az Alpinbike oldalán, ezután a team felveszi veled a kapcsolatot telefonon. A bringa után már csak a túrát és a túravezetőt kell kiválasztanod. A boltban ezután az Alpinbike body scanning rendszerével pontosan rád állítják a kiválasztott kerékpárt, és indulhat is a menet!

A teszt feltétele a regisztráción kívül a megfelelő biciklis felszerelés megléte – a sisak például minden szervezett túrához kötelező –, emellett elhozhatod nyergedet vagy kiválaszthatod a boltban található tesztnyergekből a legmegfelelőbbet, hiszen neked is érdeked, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az első utad az új szerelmeddel.

 

 

Tehát mit is kapsz most egy regisztrációért?

1.       Ingyen elvihetsz egyet a legmenőbb kerékpárok közül egy hosszú tesztútra.

2.       Pontosan a te méreteidhez igazítják a bicót.

3.       Szerveznek neked egy túrát, ami önmagában sem rossz.

4.       Fizetni pedig majd akkor kell, ha meg is vennéd a járgányt.

Ergo nem veszel zsákbamacskát.

Itt regisztrálhatsz:

www.alpinbike.hu

 

További cikkek:

Túra
Ünnepi nyitva tartás 2023
2023.12.18.
Üzletünk 2023. december 23-tól 2024. január 8-ig zárva tart ...
Túra
2023. november 1-jén ZÁRVA
2023.10.31.
Üzletünk szerdán, 2023. november 1-jén zárva tart. ...
Túra
2023. október 23-án ZÁRVA
2023.10.19.
Üzletünk a közelgő hosszú hétvégén zárva tart. ...
Túra
FONTOS VÁLTOZÁS a nyitva tartásunkban!
2023.08.23.
Az üzletünk nyitvatartási rendje megváltozik 2023. augusztus 25-től. ...
SpiderClub Airborne