Hírek

Endura 8 órás maraton

2013.04.23.
Az április 20.-ai Endura 8 órás maraton versenyen csapatunk az Alpinbike Team Giant Endura CsontiCar egy szóló versenyzővel, egy fiú csapattal és két vegyes párossal állt rajthoz.

Endura 8 órás maraton

 

Az esemény helyszíne az óbudai Mocsáros-dülö, nem tartogatott extrém kihívást a versenyzők számára, de a sík és rázós pályaszakaszok igazán szívták a résztvevők energiáját. 

 

A csapat igazán sikeres évkezdetet tudhat maga mögött. Gászner Róbert szólóban próbált szerencsét, és szuper versenyzéssel, kisebb műszaki problémákkal a dobogó második fokára érkezett.
Ördög Dani, Temesi Victor és Cser Gabi összeállítású trió, magabiztosan győzedelmeskedett kategóriájában és az abszolút értékelésben is. Érdekesség, hogy míg Ők hárman indultak, a többiek négy-öt fős csapatban versenyeztek.

 

Vegyes párosban az előzetes esélylatolgatások arra engedtek következtetni, hogy a Dr. Cseh Veronika - Búr Zsolt duónak, nem a kategória  győzelem, hanem az abszolútban való minél jobb helytállás a fő célja. Majdnem sikerült a bravúr, de sajnos több defekt és nehezítette a versenyüket, de így is az abszolút 3. hely egy nagyon szép eredmény. 

Vegyes duó másik csapatunk Dr. Vitaszil Edina - Bors Péter páros a tisztes helytállás és a saját határaik feszegetése céljából egy nagyon értékes 4. hellyel örvendeztették meg magukat. 
Köszönjük frissítő csapatunk áldozatos munkáját, szponzorainknak a rengeteg segítséget.

Képet Zudor Imi készítette. Köszönjük! 

 

További cikkek:

Túra
Munkatársat keresünk üzletünkbe
2023.01.15.
12 éve stabilan működő, országos ismertségű boltunk elsősorban kerékpáros, terepfutó, túrasí, illetve falmászó felszerelések értékesítésével foglalkozik. Jelenlegi csapatunk bővítéséhez ...
Túra
Kapcsolattartás
2022.04.19.
Kérünk Benneteket, ha módotokban áll, telefonhívás helyett e-mail útján vegyétek fel velünk a kapcsolatot! ...
Túra
Húsvét 2022
2022.04.13.
Üzletünk nyitva tartása a húsvéti hétvégén az alábbiak szerint alakul ...
SpiderClub Airborne