Hírek

Endura 8 órás maraton

2013.04.23.
Az április 20.-ai Endura 8 órás maraton versenyen csapatunk az Alpinbike Team Giant Endura CsontiCar egy szóló versenyzővel, egy fiú csapattal és két vegyes párossal állt rajthoz.

Endura 8 órás maraton

 

Az esemény helyszíne az óbudai Mocsáros-dülö, nem tartogatott extrém kihívást a versenyzők számára, de a sík és rázós pályaszakaszok igazán szívták a résztvevők energiáját. 

 

A csapat igazán sikeres évkezdetet tudhat maga mögött. Gászner Róbert szólóban próbált szerencsét, és szuper versenyzéssel, kisebb műszaki problémákkal a dobogó második fokára érkezett.
Ördög Dani, Temesi Victor és Cser Gabi összeállítású trió, magabiztosan győzedelmeskedett kategóriájában és az abszolút értékelésben is. Érdekesség, hogy míg Ők hárman indultak, a többiek négy-öt fős csapatban versenyeztek.

 

Vegyes párosban az előzetes esélylatolgatások arra engedtek következtetni, hogy a Dr. Cseh Veronika - Búr Zsolt duónak, nem a kategória  győzelem, hanem az abszolútban való minél jobb helytállás a fő célja. Majdnem sikerült a bravúr, de sajnos több defekt és nehezítette a versenyüket, de így is az abszolút 3. hely egy nagyon szép eredmény. 

Vegyes duó másik csapatunk Dr. Vitaszil Edina - Bors Péter páros a tisztes helytállás és a saját határaik feszegetése céljából egy nagyon értékes 4. hellyel örvendeztették meg magukat. 
Köszönjük frissítő csapatunk áldozatos munkáját, szponzorainknak a rengeteg segítséget.

Képet Zudor Imi készítette. Köszönjük! 

 

További cikkek:

Túra
Húsvét 2023
2023.04.05.
Üzletünk nyitva tartása a húsvéti hétvégén az alábbiak szerint alakul ...
Túra
Kapcsolattartás
2022.04.19.
Kérünk Benneteket, ha módotokban áll, telefonhívás helyett e-mail útján vegyétek fel velünk a kapcsolatot! ...
Túra
Húsvét 2022
2022.04.13.
Üzletünk nyitva tartása a húsvéti hétvégén az alábbiak szerint alakul ...
SpiderClub Airborne