Hírek

Buda Maraton

2013.05.02.
Csapatunk az Alpinbike Team-Giant-Endura-CsontiCar is részt vett a hagyományos, immár 11. éve megrendezett hármashatár-hegyi Buda Maratonon.

Buda Maraton


Az igen erős mezőnyben, szép számmal képviseltük klubunkat. A kiemelt "sorunk" mellett, az amatőrök is figyelemre méltó eredményeket értek el. A legnagyobb meglepetést Kézsmárky Ágnes abszolút 2. helye szolgáltatta,  aki többek figyelmét is felkeltette. Új igazolásunk, Sram Gábor első Alpinbike-os derbijét teljesítette, és a hosszú táv közép mezőnyébe végzett.
Támogatott versenyzőink közül sajnos több esélyesünk is kidölt a sorból. Cseh Veronika, és Ördög Dani is betegséggel bajlódott, így nem tudtak indulni. Női fronton, Németh Nóráért szurkolhattunk, aki meg is hálálta a bizalmat, és egy ezüst éremmel lett gazdagabb. Gászner Róbert és Kreácsik Miklós a master2-es kategória 7. és 12. helyezését „hozták haza”. A master1 korúak versengésében, az egyébként roppant erős mezőnyben Cser Gábor kitünő versenyzéssel, a dobogó harmadik fokáig menetelt, abszolútban 11. lett.Az Elit kategóriában, mint mindig, a legerősebb mezőny jött össze. Fiaink dobogós helyezéseit a lengyel gyári csapat hiúsította meg. Búr Zsolti az elmúlt hét végi krizisét "kiheverve" az élmezőnyben, az abszolút 7.helyen érkezett. Temesi Victor remek taktikával és erős versenyzéssel az abszolút értékelésben 8. lett.
E héten egy kis pihenő, de a május 11-12-i hétvégén teljes csapattal állunk rajthoz a várgesztesi Vértes Maratonon!


 
Fotókat köszönjük Móni Péternek és Zudor Iminek

További cikkek:

Túra
Nyitvatartási rend változás 2020. november 11-től
2020.11.10.
Üzletünk nyitva tartása 2020. november 11-től, további tájékoztatásig az alábbiak szerint módosul. ...
Túra
COVID-19 Közös bizalom, megértés
2020.10.19.
A 2021. évre kialakult helyzet mindannyiunk életében új körülményeket eredményezett. Fontos információkat gyűjtöttünk össze. ...
Túra
2020. augusztus végi nyitvatartási rend
2020.08.13.
Üzletünk 2020. augusztus 20-23. között zárva tart. ...
Túra
Júniustól újra a régi nyitvatartás
2020.05.28.
Júniustól ismét a régi nyitvatartási rend szerint várunk Titeket. ...
SpiderClub Airborne