Ghost KATO 4 2017

Ghost KATO 4 2017

A Kato modellt neked terveztünk, hogy akár egyedül, akár barátaiddal is élvezhesd a terepbringázás. A rövid láncvilla és a 27,5 colos kerekek rendkívüli gyorsaságot és agilitást kölcsönöznek a kerékpárnak. A kompromisszummentes biztonság érdekében a széria minden tagjához kínálunk tárcsaféket, az alkatrészeket pedig gondosan válogattuk össze, hogy egy majdhogynem teljesen karbantartásmentes kerékpárt hozzunk létre, így neked nem marad más, mint tekerni és élvezni minden percét.

Our KATOs are fast, versatile Hardtails that can tackle uphill climbs but above all want to let loose on the the tours. The complete range comes with 100 mm travel and extremely low-maintenance components - otherwise you can pick the model that best fits your needs among the whole range of KATOs. From the fast 29er (for tall riders up to XL) to the 27.5-inch versions, including a 26-inch KATO that even comes in an XXS version. The size of the frame is linked to the wheel size, which means that we have the right bike for every body shape. A real Size Split. Similarly you can choose the drive that best suits your taste and get the best possible introduction to mountain biking. Our nimble KATO X is a very special bike: A super stiff, ultra light and mega-equipped aluminium Hardtail for anyone who wants a rich riding experience without investing in a carbon bike.

Ghost KATO 4 2017

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Ghost TACANA 4 2015
217.990 Ft
Akciós ár: 189.900 Ft
Ghost TACANA 4 2015

A Ghost Tacana hegyi kerékpárral új kihívásokat vállalhatsz be. A 29-es kerék és a megbízható alkatrészek alkalmassá teszik a Tacana-t arra, hogy egy ...

SpiderClub Airborne