TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Nové Mesto-i single track paradicsom
2019.09.26. - 2019.09.29.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!

GIANT Anthem Advanced 29er 1 2019

GIANT Anthem Advanced 29er 1 2019

Cikkszám: 9003041

REPÜLJ A NEHÉZ SINGLETRACK-EN. NYERJ EGY XC MARATONON. EZ AZ ÚJ ÖSSZTELESZKÓPOS 29-ES MINDEZT LEHETŐVÉ TESZI. Repülj a kemény XC terepen. Állj rajthoz egy XC maratonon. Ez az összteleszkópos 29-es győztes sebességet és irányíthatóságot nyújt.

Itt a tökéletes recept egy nagyteljesítményű XC álomgéphez. Kezdd egy szuperkönnyű Advanced, a gyors 29-es kerekek igényeire tervezett geometriájú karbon vázzal, hátul 90mm, elöl 100 mm rugóúttal. Add hozzá a legújabb Maestro felfüggesztést, finoman mozgó és hatékony trunnion rugóstaggal és a könnyű és merev karbon felső himbakart. Boost agyakat a még merevebb kerekekért, amelyek még jobb irányíthatóságot nyújtanak a technikás terepen. Ha ezt összetesszük, megkapjuk az új Anthem Advanced 29-est, az új generációs XC gépet, amely stabil és magabiztos a gyors, technikás terepen.

 

XC hatékonyság

Szuperkönnyű Advanced karbon váz (első háromszög. ALUXX SL hátsó háromszöggel)), agresszív 69 fokos fejcső és 73,5 fokos nyeregvázcső szög a gyorsabb mászás és jobb gyorsulás érdekében.

29-es sebesség és stabilitás

A 29-es kerekekre optimalizált geometria és felfüggesztés a sebesség és stabilitás győztes kombinációját nyújtja a technikás XC terepen.

Tapadás és irányíthatóság

A továbbfejlesztett Maestro felfüggesztés, karbon felső himba és trunnion rögzítésű rugóstag finom hátsó rugózást nyújt a felfeléken, kanyarokban és lefeléken.


SpiderClub Airborne