GARMIN Edge 520 Plus MTB Bundle

GARMIN Edge 520 Plus MTB Bundle

Cikkszám: GG010-02083-12

Az Edge 520 Plus-szal okosabban edzhet és új útvonalakat fedezhet fel. Ez a kerékpáros komputer fejlett navigációs funkciókat és kihívási módokat tartalmaz beépítve, mindezt fényes, napfénynél is olvasható kijelzővel, előre betöltött Strava Live szakaszokkal és Garmin Cycle Map, folrdulóról-fordulóra útvonaltervezésre is alkalmas kerékpáros térképpel. Menjen csak egy egyszerű biciklizésre vagy készítse fel magát versenyre, az Edge 520 Plus-ra van szüksége.

Fejlett, könnyen használható GPS-es kerékpárkomputer versenyhez és navigációhoz

 • Fejlett navigációs funkciók, riasztások és előre betöltött, fordulóról-fordulóra navigációre képes Garmin Cycle Map kerékpáros térképpel
 • Előre betöltött Strava Live szakaszok, melyeken valós időben versenyezhet a korábbi rekordok ellen
 • Maradjon kapcsolódva1 a LiveTrack és a GroupTrackfunkciókkal, okos értesítésekkel, biciklisek közötti üzenetküldéssel és baleset érzékeléssel
 • Figyeli a kerékpáros specifikus VO2 max értéket és regenerálódási tanácsokat ad, ha arra alkalmas szívritmusmérővel és teljesítménymérővel használja
 • Figyeli a Functional Threshold Power (FTP) és egyéb, kerékpáros adatokatm ha a Vector teljesítménymérővel használja
 • Akkumulátoros üzemidő: akár 15 óra3

 

Fejlett navigáció a Garmin Cycle Map adatbázissal

Az Edge 520 Plus előre betöltve tartalmazza a Garmin Cycle Map adatbázist, mely fordulóról-fordulóra vezeti a céljáig, értesítve a közeledő kanyarokra is. Természetesen arra is alkalmas, hogy visszavezesse az útra, ha letér vagy ha hamarabb hazamenne, akkor elvezesse a kiindulópontjára.

Advanced navigation with Garmin Cycle Map

Biciklisek között is

Nincs szükség a telefonért nyúlni és nem kell aggódnia a lemaradó vagy félrehúzódó biciklistársak miatt. A biciklisek közötti üzenetküldéssel előre megírt üzeneteket küldhet közvetlenül az Edge 520 Plus-ról a társai ilyen készülékére1. Így biztosan tudhatják a többiek, ha hamarosan utoléri őket vagy azt, ha inkább menjenek tovább. Ha defektet kap vagy segítségre van szüksége, üzenetet küldhet a GroupTrack-ben csatlakozottaknak, így könnyebben megtalálják.

Messages from rider to rider

Fejlett teljesítmény ellenőrzés

Az Edge 520 Plus kompatibilis az ANT+® technológiájú érzékelőkkel, például a sebesség-, pedálfordulat vagy szívritmusmérőkkel. Még több teljesítményadatért csatlakoztasson ANT+ rendszerű teljesítménymérőt (például Vector 3).

Advanced performance monitoring

Ha mellkaspántot is használ a teljesítménymérő mellé, számos további fiziológiai adatot láthat, például a kerékpáros VO2 max értékeket és a regenerálódási tanácsadót. Ez megmondja, hogy egyes bringázások után mennyi pihenőidőre lehet szüksége a következő nagyobb erőkifejtéssel járó edzésig. Ez a mérőkből és egyebekből összeálló rendszer mélyreható analízist kínál a Garmin Connect online közösségi felületen, ahol nyomon követheti teljesítménye változását a biciklizések között.

HRM

Szabja személyre készülékét

Egyszerű egyedivé tenni az Edge 520 Plus kerékpáros komputerét az ingyenesen letölthető alkalmazásokkal, widgetekkel és adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ áruházból szerezhet be. Az olyan alkalmazások, mint az AccuWeather MinuteCast megmutatják, hogy mikor ér véget az eső és mikor mehet tovább. Számos személyre szabható adatmezőt állíthat be a legfontosabb adatáról, melyet a jól látható kijelzőn jeleníthet meg.

Customise your device

Biciklizzen nyugodtan és könnyedén

Az Edge 520 Plus kompatibilis a Varia rendszerű kerékpáros biztonsági eszközeinkkel, például a hátrafelé néző radarral vagy az okos lámparendszerrel. Ezeket párosítva az Edge-dzsel, annak képernyőjén láthatja az összes fontos adatot és riasztást. Használja a LiveTracket ismerősei vagy barátai nyugalma érdekében, mivel így látni fogják, merre jár vagy maradjon a többiekkel kapcsolódva a GroupTrack2 segítségével. Az Edge 520 Plus még beépített balesetérzékelővel is rendelkezik, mely automatikusan elküldi helyzetét a vészhelyzeti kapcsolatának.

Ride with confidence and ease

A Strava Live Segments segít jobb teljesítményt elérni

A Garmin és Strava még több lehetőséget biztosít teljesítménye fejlesztésére. Továbbra is megkapja az értesítéseket a szakaszok elejéről és végéről, és virtuálisan versenyezhet a korábbi rekordjai vagy a Strava ismerősei ideje ellen másodpercről-másodpercre. Az előre betöltött Strava Routes Connect IQ alkalmazással a megcsillagozott útvonalak vezeték nélkül felkerülnek az Edge-re, így navigálhat és versenyezhet is egyszerre a kedvenc Strava szakaszain.

Az Edge 520 Plus megvásárlásával ingyenes, 60 napos Strava Premium próbaverziót is kap, így kipróbálhatja ezeket a funkciókat.

Strava Live Segments help you push to perform

 

Tervezéstől a teljesítményig a TrainingPeaks-szel

A TrainingPeaks Connect IQ alkalmazással egyszerűen magával viheti az edzéstervét. Végigvezeti valós időben az edzésén, az intenzitási célokkal és intervallokkal együtt. Az edzés végén szinkronizáljon a TrainingPeaks-szel részletes elemzésért és hogy lássa, hogyan halad célja felé. Készítsen ingyenes  TrainingPeaks regisztrációt és kezdjen neki egy ingyenes edzéstervvel.

From plan to performance with TrainingPeaks

Trailforks alkalmazás

Trailforks alkalmazással letölthet offroad útvonalakat is, ha az aszfalttól távol tekerne. Több, mint 80 ország területére rendelkezik adatokkal. Bármerre is menjen, a legfrissebb információkat kaphatja, így ennek megfelelően tervezheti meg kalandját. A Garmin Edge-dzsel ötvözve a legjobb Trailforks pályákhoz juthat közvetlenül a kormányán.

Trailforks app

 

Doboz tartalma

 • Edge 520 Plus
 • Mountain bike tartó
 • Edge távirányító
 • Szilikon tok
 • Rögzítő pánt
 • Töltő-/adatkábel
 • Útmutató

1 Ha arra alkalmas telefonnal használja
2Ha arra alkalmas telefonnal használja. Huawei és Honor inkompatibilitás!; a GroupTrack egyszerre akár 50 kerékpárost is tud követni.
3 Általános használat mellett. Az akkumulátor üzemidőt befolyásolja a használat módja.


GARMIN Edge 520 Plus MTB Bundle

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GARMIN Edge 1030 bundle

224.900 Ft
GARMIN Edge 1030 bundle

Az Edge 1030 a legújabb navigációs eszközöket is tartalmazza, mindemellett kompatibilis az olyan Garmin kiegészítőkkel melyek segítenek mérni a legfontosabb ...

GARMIN Edge 1030

199.900 Ft
GARMIN Edge 1030

Az Edge 1030 a legújabb navigációs eszközöket is tartalmazza, mindemellett kompatibilis az olyan Garmin kiegészítőkkel melyek segítenek mérni a legfontosabb ...

GARMIN Edge 830 Sensor Bundle

164.900 Ft
GARMIN Edge 830 Sensor Bundle

Kit érdekel, hogy az Edge 830 kerékpáros készülék dinamikus teljesítménykövetést biztosít, mely segít fejlődni? Például téged. Legyél bármilyen szintű ...

SpiderClub Airborne