TESZTELJ VELÜNK!
KERÉKPÁR
NYEREG
SZEMÜVEG
KERÉK
KERÉKPÁRTÚRÁK
Túra
Monacoba repülővel!!
2018.02.10. - 2018.02.17.
Túra
Finale Ligure felszállítással
2018.03.03. - 2018.03.10.
Túra
Cross Alps Challenge 2018
2018.07.21. - 2018.07.29.
ESEMÉNYNAPTÁR
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS
Érdekelnek akcióink? Iratkozz fel hírlevelünkre!
Név:*
E-mail:*
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Filozófiánk, hogy a versenyzésen kívül, abban is segítsünk a kerékpáros  sporttársaknak, hogyan készüljenek fel egy hazai túrára, vagy akár a CrossAlps-ra. A mentális és fizikai felkészítés mellett kerékpár kezelési praktikákban, és akár a kerékpár szervizelésében is segítséget nyújtunk, valamint klub programokat szervezünk.

Edzés


Személyre szabott egyéni edzéstervet készítünk, amelyben figyelembe vesszük a célokat, lehetőségeket, szabadidőt, előképzettséget. 

Kinek ajánljuk:
Mindenkinek ajánljuk, akik egy kicsit is komolyabban szeretnének foglalkozni a kerékpározással. Túrára, versenyre, vagy akár "csak" az egészség megőrzése végett szeretnének rendszeresen foglalkozni a sporttal. A személyre szabott tervvel figyelembe vesszük az egyén céljait, felkészültségét, szabadidejét, más elfoglaltságát. Ezek mellett táplálkozási tanácsokkal is segítjük a sportolni vágyókat.

Miért ajánlott: 
A legfontosabb, hogy legyen külső kontroll és koncepció. Könnyen abba a hibába esik egy sportoló, hogy túl-, vagy alul edzi magát, esetleg nem az életvitelének megfelelő edzésidőt választ. A fizikai felkészültségen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a mentális egyensúlyra is, amit folyamatos kommunikációval igyekszünk biztosítani.

Mit adunk:
- Heti online edzésterv
- Többszöri konzultáció
- Technikai edzés lehetőségek
- Táplálkozási tanácsok
- Kedvezményes laborvizsgálat

Mennyibe kerül:
10.000 Ft/hó

Hogyan lehet jelentkezni: 

Németh Nóri: nemnori22@gmail.com 
                         +36 20 923 35 11 

  

Támogatóink:

SpiderClub Airborne